Lady Gaga žije v „Cigánskom paláci“ v Malibu

Lady Gaga žije v „Cigánskom paláci“ v Malibu

Jedna z najlepšie platených speváčok sveta Lady Gaga v priebehu posledných rokov investovala do mnohých nehnuteľností. Jej skutočným domovom je však vila v Malibu, ktorú niekedy nazýva svojou svätyňou, oázou pokoja, ale väčšinou „Cigánskym palácom“.

Keď hovoríme o celebritnom bývaní, nenájdeme lepšieho respondenta, ako je americká speváčka, herečka a skladateľka Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta. Práve ona dala nový význam slovu „celebrita“, obrátila svet pop music naruby, ukradla si najväčšiu pozornosť na filmových festivaloch a charitatívnych podujatiach.

Zdroj: The Agency

Napriek jej divokej osobnosti je však pomerne diskrétna, pokiaľ ide o jej osobný život. A hoci sa tým nevychvaľuje, jej súkromný majetok má čistú hodnotu 320 miliónov dolárov, je jedným z najpredávanejších hudobných interpretov na svete a trhá rekordy v počte týždňov strávených na vrchole rebríčkov v USA i Veľkej Británii. Doteraz získala celkom 11 cien Grammy a je pravidelným hráčom v rebríčkoch magazínov Forbes a Billboard. Je úplne prirodzené, že taká veľká séria úspechov, spolu s peňažnými stimulmi s tým spojenými, umožnila Lady Gaga vytvoriť si portfólio nehnuteľností hodné kráľovnej popu. Rezidenciou na plný úväzok je však z neho len jeden dom, v ktorom trávila aj týždne lockdownu počas pandémie koronavírusu.

Zdroj: The Agency

Najobľúbenejším domom Lady Gaga je jej jazdecký statok v Malibu v Kalifornii, ktorý sa nachádza na pláži Zuma Beach a má rozlohu viac ako 950 metrov štvorcových na dva a pol hektároch pozemku. Narodila sa na Manhattane v New Yorku, kde strávila aj najväčšiu časť svojho života, po svojom slávnom vzostupe sa však rozhodla vymeniť rušný mestský život v chladnom podnebí za teplú klímu  Kalifornie. Dom kúpila v roku 2014 za neuveriteľných 22,5 milióna dolárov a od tej doby je jej útočiskom. Hovorí mu „môj cigánsky palác“, pozvala doňho filmárov pri natáčaní autobiografického dokumentu Gaga: Five Foot Two pre Netflix a práve v ňom dohodla s Bradleym Cooperom svoju veľkú rolu v oskarovom filme Zrodila sa hviezda.

Zdroj: The Agency

Tento nadčasový dom v stredomorskom štýle navrhnutý architektom Stevom Giannettim ponúka úchvatný výhľad a znamenitý komfort na mieru slávnej speváčky. Napriek obrovskej obytnej ploche má dom iba tri spálne, pretože niekoľko spální sa zmenilo na šatne a úložné priestory, aby sa vytvoril priestor pre jej excentrický šatník. Jej zbierka zahŕňa návrhy Alexandra McQueena a Gianniho Versaceho a jej koženým, páperovým a čiernym odevom je venovaná celá miestnosť.

Zdroj: Kevin Mazur/Getty Images, Netflix

Hlavný apartmán zahŕňa takmer celý jej domov s dvoma krbmi, súkromnou terasou, dvoma kúpeľňami a, samozrejme, viac úložných priestorov. Dom Lady Gaga je krásne vybavený luxusnými povrchovými úpravami, množstvom teplých drevených prvkov a čistým dizajnom. A aj keď samotný dom aj zariadenie sú zďaleka mimo rozpočtu bežného človeka, interiéry vyžarujú príjemnú atmosféru dostupného luxusu, čo naznačuje, že speváčka je nad svoje bohatstvo povznesená.

Zdroj: The Agency

Do domu sa vchádza cez dramatický kamenný vchod a vysoké dvere z masívneho dreva, ktoré vedú do otvoreného obývacieho a jedálenského priestoru s vysokými stropmi, drevenými podlahami, štýlovými trámami a francúzskymi dverami od podlahy po strop.

Zdroj: The Agency

Vonkajšie priestory zahŕňajú verandu s mrežovaným zábradlím, terasy, nádvorie s krbom, jedálenský kút, gril a bazén so slanou vodou a spa. Na doplnenie dlhého zoznamu vybavenia je v dome Lady Gaga k dispozícii bonusová zábavná miestnosť s domácim kinom, barom a dokonca aj dvojpruhovou bowlingovou dráhou.

Zdroj: The Agency

Zdroj: fancypantshomes.com

Zdroj foto: Getty Images, The Agency

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon