Na streche rezidencie v Trnave vzniknú 2 bazény

Na streche rezidencie v Trnave vzniknú 2 bazény

V jednom z predošlých článkov sme spomínali stavbu, u ktorej ako poznávacia značka funguje “ulička” spájajúca dve časti mesta. Špecialitou v dnešnom príspevku sú zase 2 bazény, osadené netradične na streche polyfunkčného objektu.

levanbRezidencia LEVAN; Zdroj: LEVAN Trnava s.r.o.

 

Projekt prinesie bývanie aj vybavenosť

Novostavba s takouto charakteristikou má vyrásť v Trnave, okrem funkcie bývania zastúpenej 28 bytovými jednotkami prinesie tiež priestory pre občiansku vybavenosť. Ako investor figuruje LEVAN Trnava s.r.o., hlavný architekt projektu je Kristína Janeková z ona studio s.r.o..

Miesto realizácie projektu pod označením Rezidencia LEVAN sa nachádza na Hattalovej ulici v mestskej časti východ, v súčasnosti ho nájdeme zastavané viacerými jednopodlažnými objektmi s rôznymi druhmi prevádzok. V okolí, na juhozápade, sa rozprestiera štvrť rodinných domov, smerom na severovýchod sa pripravuje 1. etapa rozsiahleho rezidenčného projektu Prúdy

 

LevanRezidencia LEVAN; Zdroj: LEVAN Trnava s.r.o.

levandRezidencia LEVAN; Zdroj: LEVAN Trnava s.r.o.

 

Vlastný bazén k bytu

Bytový dom vo výsledku nadobudne 3 nadzemné a 1 podzemné podlažie, jeho základný tvar vychádza z regulatívov územného plánu. V architektonickom riešení sa uplatnia jednoduché prostriedky, ktoré nechajú vyniknúť zaujímavý povrch fasády, tvorený bude dekoratívnou omietkou s metličkovou úpravou. Použijú sa väčšie okenné otvory, parter bol s ohľadom na plánovanú funkčnú náplň odlíšený sklenenými stenami. Obytné časti sa zvonku prezentujú balkónmi, na južnej strane prebiehajú po celej dĺžke objektu, severný pohľad oživujú vystupujúce hmoty. 

Ponuka bytov zahŕňa jedno- až štvorizbové, každému prináleží balkón alebo terasa. Niektoré z jednotiek na 3. nadzemnom podlaží zaujmú prístupom k vlastným strešným priestorom a tiež luxusom v podobe súkromného bazéna. Podobná výbava predstavuje zatiaľ nie práve bežnú súčasť rezidenčných stavieb. V rámci stavby, v suteréne, budú umiestnené parkovacie kapacity, okolie zatraktívni výsadba zelene a vybudovanie detského ihriska.

levancRezidencia LEVAN; Zdroj: LEVAN Trnava s.r.o.

levfRezidencia LEVAN; Zdroj: LEVAN Trnava s.r.o.

 

Interiér na kľúč

K službám uľahčujúcim zákazníkom proces súvisiaci s nadobúdaním ich novej nehnuteľnosti patrí aj možnosť výberu z dvoch nadštandardných vyhotovení, Exclusive GOLD a Exclusive PLATINUM. Prvý variant zahŕňa napríklad kuchyňu na mieru so zabudovanými spotrebičmi, svietidlá, sanitu, obklady, dlažbu a vstavané skrine, variant PLATINUM ponúka komplexné riešenie podľa potrieb a predstáv klienta, od návrhu a vizualizácií od interiérového štúdia LUAL STUDIO po samotnú realizáciu a zariadenie bytu.

levaneRezidencia LEVAN; Zdroj: LEVAN Trnava s.r.o.

Rezidencia LEVAN sa pripája k pripravovanej rezidenčnej výstavbe v priľahlom území, pričom svojou polyfunkčnou náplňou ho pomôže oživiť. Zároveň predstavuje zaujímavú príležitosť zakúpiť byt so súkromnou strešnou terasou a bazénom. Projekt je momentálne vo fáze stavebného konania.

 

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

V návrhu kampusu pre ESET sa architekti postavia aj k výzvam, ktoré priniesla pandémia

Premena „Cvernovky" pokračuje

Rezidenčný projekt v „Malom Rime" prepojí dve časti mesta

 

Zdroj: Novostavby.sk

Autor
Natália Mokoš Hulmanová

Natália Mokoš Hulmanová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. V rámci magazínu sa zameriava na developerské projekty a snaží sa identifikovať a odprezentovať riešenia, ktoré by mohli poslúžiť ako pozitívne príklady pre ďalšiu výstavbu.

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon