Kým neskončí koronokríza, speváčka Mariah Carey si prenajala zámoček

Kým neskončí koronokríza, speváčka Mariah Carey si prenajala zámoček

Popová diva Mariah Carey (45) po vypuknutí pandémie koronavírusu opustila svoj útulný penthouse na dolnom Manhattane a presunula sa vo veľkom štýle na vidiecke sídlo v okrese Westchester, asi 70 km od New Yorku. Plánuje tam prečkať zlé časy.

Zdroj: Trulia

Obľúbená speváčka, ovenčená piatimi cenami Grammy a ďalšími 29 nomináciami, si prenajala honosný zámoček za neznámu sumu, ale môžeme staviť naše celoživotné úspory, že za svoj krátky pobyt zaplatí viac peňazí, ako sa nám podarí zarobiť za celý život. Do prestížnej romantickej enklávy Bedford Corners so sebou priniesla, samozrejme, aj svoje dvojičky (9), syna Moroccana a dcéru Monroe. A keďže je to diva s vysokými nárokmi na údržbu, prišlo s ňou aj niekoľko oddaných zamestnancov, ktorých New York Magazine nazval „COVID-karanténny tím“.

Zdroj: Trulia

Zdroj: Trulia

Majestátne kamenné sídlo s plochou asi 1 000 m2 so šiestimi spálňami, siedmimi kúpeľňami a štyrmi hosťovskými kúpeľňami leží na viac ako dvoch hektároch upraveného pozemku.  Obytný priestor je rozložený na troch poschodiach vybavených výťahom.

Zdroj: Trulia

Zdroj: Trulia

Táto nehnuteľnosť sa naposledy predala v roku 2012 za 4,8 milióna dolárov bývalému výkonnému riaditeľovi Wall Street Jayovi Dweckovi, ktorý zrekonštruoval neobývané sídlo na špičkovú rezidenčnú nehnuteľnosť pre ultra-bohatých. Tradičný exteriér kamenného paláca dnes poskytuje nespočetné množstvo najmodernejších technológií, ktoré zahŕňajú špičkový systém domácej automatizácie a komplexný bezpečnostný systém, ktorý obsahuje viac ako 20 kamier a biometrický bezkľúčový prístup. Pozoruhodným detailom je aj grandiózny fantazijný bazén v tvare huslí, dlhý 27 metrov s objemom 190 m3, ktorý je údajne vyrobený za 1 milión dolárov. Je pokrytý takmer pol miliónom sklenených dlaždíc s optickými vláknami, ktoré sa večer rozsvietia. „Podbradok“ huslí tvoria relaxačné plochy spa a sláčik dve štíhle koi jazierka.

Zdroj: Trulia

Zdroj: Trulia

Aby sa Mariah mohla pohodlne prechádzať vo svojich „Louboutinkách“ s 15-centimetrovými opätkami so svojím kaderníkom a vizážistkou, ponúka zámok elegantné foyer s ladne zakriveným schodiskom a veľkorysými spoločenskými miestnosťami a jedálňami. K dispozícii je tiež knižnica s osvetlenými policami a krb zdobený vyrezávanými hlavami levov z dreva. Menej formálne, ale nemenej luxusné rodinné priestory zahŕňajú kolosálnu gurmánsku kuchyňu, susednú raňajkovú miestnosť a rodinnú izbu s francúzskymi dverami do záhrady.

Zdroj: Trulia

Zdroj: Trulia

Zdroj: Trulia

K ďalšiemu komfortu patrí herňa a mediálny salónik v suteréne s nádržou pre morské ryby s objemom 3 400 litrov, fitnescentrum a domáce kino s mokrým barom. K piatim suitám pre hostí je pripojená hlavná suita, ktorá pozostáva zo súkromnej obývacej izby, priestrannej spálne, šatne s rozsiahlymi skriňami a, samozrejme, štýlová kúpeľňa dostatočne veľká na to, aby sa do nej pohodlne zmestil „glam“ tím popovej hviezdy.

Zdroj: Trulia

Zdroj: Trulia

Zdroj: Trulia

Vzadu je tiež bazén, obklopený rozľahlými a vyhrievanými kamennými terasami. K dispozícii je tiež vonkajšia kuchyňa, vonkajšia sprcha, ohnisko, športové ihrisko a za bazénom séria zvlnených terasovitých záhrad s trávnikom s veľkosťou futbalového ihriska. Veríme, že v takomto prostredí sa budú zlé časy Mariah Carey prežívať príjemne...

Zdroj: Trulia

Zdroj: Trulia

Zdroj: dirt.com

Zdroj foto: Trulia

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon