Bojovník Thor ostáva nastálo v rodnej Austrálii, predáva aj svoj prechodný domov v Malibu

Bojovník Thor ostáva nastálo v rodnej Austrálii, predáva aj svoj prechodný domov v Malibu

Herec, Avenger a boh fitnessu Chris Hemsworth sa s manželkou Elsou Pataky presťahoval späť do rodnej Austrálie už pred 5 rokmi. Teraz dáva na predaj aj svoj posledný príbytok v USA, moderný dom v Malibu. Zároveň sa chystá nasťahovať do nového austrálskeho rajského sídla v Byron Bay.

Zdroj: news.line.me

Neodolateľný fešák Chris Hemsworth (37), hviezda filmov Thor, Snehulienka a Lovec a série Avengers, žil so svojou manželkou, španielskou herečkou a modelkou Elsou Pataky v Los Angeles od ich svadby v roku 2010. Keď začal nakrúcať druhý film Avengers, Age of Ultron, rozhodli sa odsťahovať aj so svojou dcérou Indiou (7) a dvojičkami Sashou a Tristanom (6) z rušného epicentra šoubiznisu do pokojného pobrežného mesta Byron Bay zameraného na surfovanie, asi 2 hodiny od Brisbane v Austrálii.

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Život v Hollywoode sa im zdal príliš hektický, Chris dokonca priznal, že ho vtedy jeho kariéra doslova dusila. „Keď žijete v Hollywoode, strácate kontakt s realitou," povedal minulý rok pre OK! Magazine, „Milujem svoju prácu, ale je pekné byť súčasťou komunity, ktorá nežije len vo svete filmu." V Austrálii im to veľmi svedčí a užívajú si rodinný život oveľa intenzívnejšie. Po dokončení filmu Muži v čiernom: Globálna hrozba v 2019 si Chris dal aj pracovnú pauzu. Dá sa to pochopiť, v minulom roku bol jedným z najlepšie platených hercov na planéte, dosiahol príjem približne 76,4 milióna dolárov. Dnes, v čase pandémie, je spokojný, že sa tak rozhodol a že má také veľké šťastie, v akej situácii sa nachádza.

Zdroj: Realtor

V čase, keď sa sťahovali k protinožcom, zaplatili Hemsworthovci 3,45 milióna dolárov za odľahlý moderný dom v Malibu v Kalifornii, kde sa mohli ubytovať pri pracovných stretnutiach a eventoch. Vyzerá to však, že sa atraktívny pár rozhodol prerušiť nitky s USA. Teraz ho dáva na predaj v realitnej kancelárii The Agency za 4,9 milióna dolárov a na západnom pobreží im tak neostane žiadne želiezko v ohni.

Zdroj: Realtor

Dom s kompaktnou kvadratickou architektúrou na ploche takmer pol hektára leží v bránovej enkláve v podhorských kopcoch nad drahou a celebritami obľúbenou štvrťou Point Dume. Ponúka štyri spálne a štyri kúpeľne na obytnej ploche cez 430 m2. Vzdušný a presvetlený dom, ktorý prechádza do pokojnej uzavretej záhrady na nádvorí, otvára ohromujúce výhľady a po zasunutí obrovských posuvných okien sa odstránia akékoľvek bariéry medzi interiérom a exteriérom. Ponúka mnoho komfortných detailov, akými sú zabudovaný minimalistický krb,  pohodlná jedálenská terasa so vstavaným grilom hneď vedľa kuchyne s nádherným výhľadom na hory a Tichý oceán, rodinná izba s integrovaným zvukovým a mediálnym vybavením či luxusné kúpeľne s mramorovou podlahou, hlbokou vaňou a nadštandardnou parnou sprchou.

Zdroj: Realtor

Zatiaľ nie je známe, či si manželia plánujú kúpiť ďalší dom v oblasti Los Angeles. Dovoliť si to určite môžu, ale možno im to zatiaľ nedáva zmysel. Chystajú sa totiž na sladký život v spomínanej novučičkej vile v Bryon Bay v lokalite Broken Head. A to je iná chuťovka!

Zdroj: media-mode.com

Keďže svoj vysnívaný domov na pozemku 4,2 hektárov zasadený do lesa budujú pekných pár rokov, do médií unikli rôzne výšky rozpočtu na výstavbu, Aktuálna hodnota sídla je údajne 20 miliónov dolárov a v lete už bola jeho kolaudácia na spadnutie. Letecké snímky objektu z augusta ukazujú, že sú pripravené čerstvé trávniky, inštalované obrovské ohnisko a hlavne naplnený 50-metrový strešný nekonečný bazén, ktorý vraj stál 400 000 dolárov. Mega sídlo má 5 spální, 10 kúpeľní, pracovňu, 26 stojanov na surfové dosky, dva bary a dokonca aj oldskúlovú „komornícku“ izbu, teda priestor tradične využívaný na prípravu jedla pre veľký počet hostí. Návštevám sú teda u Hemsworthovcov dvere určite otvorené, čomu nasvedčuje aj pôsobivých 7 parkovacích miest.

Zdroj: media-mode.com

Táto kráľovská nehnuteľnosť má aj vlastnú telocvičňu, aby si mohol Chris udržiavať svoju superhrdinskú postavu doma, po vypotení sa môže relaxovať v parnej miestnosti, saune a masážnej miestnosti. Hostia sa tiež môžu tešiť na kompletne vybavenú herňu, rozľahlú televíznu miestnosť, obývaciu izbu, jedáleň a salónik s krbom a nádherné vonkajšie jazierko.

Zdroj: media-mode.com

Zdroj: dirt.com, people.com, news.com.au, thesun.co.uk, dailymail.co.uk

Zdroj foto: Realtor, news.line.me, media-mode.com

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon