Víkendy môžete tráviť na chalupe, ale aj v korunách stromov.

Víkendy môžete tráviť na chalupe, ale aj v korunách stromov.

Sme v období, kedy každý z nás hľadá únik do prírody. Odkedy sme boli zavretí doma ceníme si prírodu omnoho viac. Ľudia z miest zatúžili po chalupách a tak sme sa vybrali do okolia Banskej Štiavnice. Dopyt po víkendových domoch vždy bol, ale teraz výrazne stúpol. Mnohí, ktorí o tom len snívali, sa teraz definitívne rozhodli konať

Rovnaký dôvod má aj Mirka z Nitry, ktorá hľadá pre seba a rodičov víkendový dom. Rozhodla sa pre Štiavnicu, pretože je to hodina cesty od bydliska a okrem toho tam je krásna príroda, jazerá a tiež mesto, ktoré má svoju nádhernú atmosféru. Je to ideálne miesto na relax. 

Budeme sa obzerať po domčekoch, ktoré nemusia byť nové, stačí im veľká obývačka, dve spálne a hlavne dvor so sedením, kde si budú užívať výhľady a relax. Môžu na to vyčleniť maximálne 140-tisíc eur. 

Diváci uvidia ako vždy tri ponuky. Prvé dve sú staršie domčeky  s pozemkom, ktoré potrebujú opraviť. S tou druhou jej pomôže architektka Lucia Ortutová, ktorá pripravila krásny návrh na rekonštrukciu. Tretia ponuka je zariadená novostavba, ďalej od mesta, na okraji Štiavnických vrchov v kľudnom prostredí a s nádhernými výhľadmi. Tam netreba nič robiť, len sa nasťahovať.

Poslednou alternatívnou je zážitkový dom v korune stromov. Je to odvážne, kreatívne, ale v relácii Nové bývanie Vlado Voštinár často ukazuje divákom rôzne inšpirácie. Takýto vzorový dom sa dá postaviť kdekoľvek aj na malom pozemku. Takéto dobrodružné bývanie je skôr dobrodružný úlet. 

Banská Štiavnica a jej okolie majú záujemcom čo ponúknuť. Aktuálne je dopyt po chalupách rozbehnutý, preto sa treba dobre poobzerať, aby to bola dobrá investícia. Ak vás to zaujalo pozrite si v nedeľu večer Nové bývanie na JOJke. 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon