Najskôr chcela dom s bazénom, ale pri jednej z ponúk jej vôbec  nechýbal. Rozhodli emócie

Najskôr chcela dom s bazénom, ale pri jednej z ponúk jej vôbec nechýbal. Rozhodli emócie

Tento rok sa neodporúčalo cestovať k moru a tak ľudia trávili veľa času pri jazerách a na kúpaliskách. Ak tam chcete mať súkromie, musíte prísť hneď ráno, alebo mať doma vlastný bazén. V relácii Nové bývanie budeme tento týždeň hľadať dom s bazénom a miestom na relax v okolí Nitry.

Janka si chce začať plniť svoje sny a jedným z nich je dom s bazénom a priestorom pre svoju kreatívnu prácu v móde. Svoj byt v Nitre chce vymeniť za dom. Venuje sa módnemu návrhárstvu, stylingu a rada trávi čas v záhrade. Na domček „taký akurát“ pre ňu má rozpočet 220-tisíc EUR. S touto požiadavkou oslovila Vlada Voštinára, aby jej so svojim tímom pomohol.

Zdroj: Nové bývanie

Hľadá vzdušný dom, ktorý nebude veľký, žije sama. Potrebuje tam však priestor na ateliér, šatník, hosťovskú izbu a nesmie chýbať záhradka  s bazénom. 

Zdroj: Nové bývanie

Prvé tri ponuky, ktoré navštívia, spĺňajú jej požiadavky. Janku, a určite aj divákov, zaujme atypický kruhový dom v Drážovciach, ktorého modernú prerábku predstaví architektka Lucia Ortutová. No čerešničkou na záver bola pre Janku bonusová novostavba – holodom v Malom Lapáši. Síce bez bazénu, ale s možnosťou urobiť si to po svojom, podľa vlastných predstáv.  A hlavne sa jej tam vrátili spomienky na detstvo prežité v tejto dedine. Našla, čo hľadala a vôbec to nebolo to, čo chcela na úvod.

Zdroj: Nové bývanie

Všetky ponuky zhodnotil ako vždy aj realitný odborník z kancelárie Riešime bývanie - Martin Čapo. Relácia Nové bývanie nie je určená len pre tých, ktorí si hľadajú bývanie a potrebujú odbornú radu, ale inšpiruje každého, kto má záujem bývať kvalitne a dozvedieť sa niečo nové z oblasti realít a bytovej architektúry. Nezabudnite si ju zapnúť v nedeľu podvečer na JOJke.

 

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon