Nový dovolenkový rezort v Nízkych Tatrách si zapamätáte

Nový dovolenkový rezort v Nízkych Tatrách si zapamätáte

Ak na Slovensku dovolenkujete pravidelne, pravdepodobne ste už premýšľali nad kúpou vlastného ubytovania. V prípade, že sú vašim obľúbeným cieľom Nízke Tatry a ste nadšenec zimných športov, do ponuky zvažovaných rekreačných nehnuteľností môžete prirátať Evergreen Tále. 

Projekt investora CEA Finance II, s.r.o. by mal byť ukončený do konca roka a osloví aj klientov, ktorí sa obzerajú po investičných príležitostiach.

 

etEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

 

Lokalita bohatá na aktivity

Apartmánový súbor je osadený v lokalite s bohatými možnosťami pre trávenie voľného času, a to počas všetkých ročných období. V chladnejších mesiacoch poteší dostupnosť viacerých lyžiarskych stredísk, napríklad Ski Tále, Ski Centrum Mýto, v lete prichádzajú na rad aktivity ako jazdenie či golf a turistika v okolitých horách.

 

etaEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

etmEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

atcEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

 

Autorom podoby projektu je architekt Ivan Kubík, ktorý vzhľadom na nie práve tuctové prestrešenie vytvoril zapamätateľný dovolenkový rezort. Kompaktné hmoty zakončujú oblé strechy, na fasádach bude použitá kombinácia svetlej omietky a umelého kameňa. Súčasný výraz architektúre zabezpečia veľké okná s hliníkovými rámami a izolačným trojsklom.

 

Pokrok na stavenisku

Evergreen Tále vzniká v stredisku Tále, pri ceste smerujúcej k lyžiarskemu stredisku Chopok juh. Vo výsledku bude pozostávať z ôsmich dvoj- a trojpodlažných objektov, pred vianočnými sviatkami už bola ukončená hrubá stavba pri šiestich, označených písmenami A až H. Vidieť teda môžeme i charakteristický prvok architektúry apartmánových domov, ich výrazné zaoblené strechy. Zahájená bola výstavba objektu E a vyhotovené základy pri písmene F a pri ostatných postupuje výstavba deliacich priečok, osádzajú sa okenné výplne a začína realizácia vykurovania.

etfEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

etbEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

etdEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

etiEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

 

Ponuka a štandard

V ponuke ubytovania je variant s jedným väčším obytným priestorom zahŕňajúcim spálňu a jednotky s ďalšou oddelenou izbou, aj vo verzii mezonet. Každý apartmán disponuje skladom a vonkajším priestorom ako balkón, lodžia alebo terasa.

V objekte H bude zriadená kaviareň s občerstvením, spoločenskou miestnosťou a tiež menšie potraviny. Pre potreby klientov sa v exteriéri vybuduje detské ihrisko z prírodných materiálov, univerzálna hracia plocha pre rôzne športy spolu s „wellness oddychovou zónou” s dvomi drevenými saunami, dvomi ochladzovacími kaďami, dvomi vírivými vaňami a sprchou.

Svoj apartmán si majiteľ prevezme v štandarde, do ktorého patria protipožiarne vchodové a interiérové dvere, laminátové podlahy v obytných miestnostiach, v kúpeľniach a toaletách keramické dlažby a obklady, wc s Geberitom, umývadlo s batériou, sprchová vanička so sklenenou zástenou a zrkadlo. Zrealizované budú rozvody pre káblovú televíziu a internet. Plánované je elektrické podlahové vykurovanie a samozrejme samostatné meranie spotreby tepla s termostatom pre každý apartmán.

 

etjEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

etkEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

etlEvergreen Tále; Zdroj: CEA Finance II, s.r.o.

 

Klient sa rozhoduje medzi 4 možnosťami využívania svojej nehnuteľnosti. Pri voľbe garantovaného výnosu alebo výnosu závisiaceho od skutočnej vyťaženosti si musí dokúpiť balík vybavenia s nábytkom, spotrebičmi a ostatnými zariaďovacími predmetmi.

Pri dodržaní aktuálne nastaveného harmonogramu stavebných prác sa s finalizáciou rezortu Evergreen Tále počíta v novembri, kolaudačné konanie by malo prebehnúť v mesiaci december.

 

 

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

Pekné dvory poskytujú kúsok slobody i v časoch korony II.

Bývanie poskytujúce kúsok slobody i v časoch korony I.

Komorné projekty v zaujímavých lokalitách

 

Zdroj: Novostavby.sk

Autor
Natália Mokoš Hulmanová

Natália Mokoš Hulmanová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. V rámci magazínu sa zameriava na developerské projekty a snaží sa identifikovať a odprezentovať riešenia, ktoré by mohli poslúžiť ako pozitívne príklady pre ďalšiu výstavbu.

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon