Wonder Woman myslí aj na budúcnosť, kúpila si plážový penthouse v Malibu

Wonder Woman myslí aj na budúcnosť, kúpila si plážový penthouse v Malibu

Hviezda filmov o Wonder Woman, krásna izraelská herečka Gal Gadotová, ešte len začína žiariť naplno, ale už má slušné realitné portfólio. Na konci roku doňho pridala svieži prírastok – plážový bytík „len“ za 5 miliónov dolárov.

Zdroj: Redfin

V zime je trochu neobvyklý čas kúpiť si dom na pláži, ale Gal Gadot zjavne plánuje dopredu. Wonder Woman pridala do svojho zdravého losangeleského realitného portfólia prímorský byt priamo na piesku v hodnote 5 miliónov dolárov, a to len na skok od slávnej trendovej reštaurácie Nobu Malibu.

Zdroj: Redfin

Gal tento penthouse kúpila od thajskej filantropky Bui Simonovej, bývalej Miss Universe z roku 1988. Ex-misska kúpila nehnuteľnosť už v roku 1994, keď mala iba 25 rokov, len za 850 000 dolárov,  čo znamená, že svoje peniaze poriadne zúročila, aj keď započítame náklady za renováciu a 26 rokov užívania.

Zdroj: Redfin

Hoci sme v Malibu zvyknutí na iné horibilné ceny, 5 miliónov dolárov je veľká suma za relatívne malý byt, dokonca aj podľa štandardov do roku 2020. Nejde však o obyčajný byt. Galin penthous je súčasťou bránového komplexu, ktorý sa nachádza v jednej z najlepších častí Malibu a ponúka dve parkovacie miesta mimo ulice. V komplexe sa nachádzajú ďalšie tri podobné jednotky, ktoré momentálne nie sú vo vlastníctve celebrít.

Zdroj: Redfin

Poschodový byt má rozlohu viac ako 180 metrov štvorcových a poskytuje dokonalé súkromie mimo dohľadu verejnosti na pláži. Neutrálny dekor zahŕňa podlahy z masívneho dreva vo farbe pšenice a biele steny. Zaujal nás pôsobivý svetlík, ktorý zalieva interiér prirodzeným svetlom. V obývacej izbe na prízemí je veľký krb a vzrušujúca sklená stena od podlahy po strop, ktorá sa otvára na veľký vydláždený balkón s nekonečným výhľadom na oceán.

Zdroj: Redfin

Medzi ďalšie atraktívne priestory patrí formálny jedálenský kút, ktorý susedí s kuchyňou, ktorá je drobná, ale je vybavená kvalitnými nerezovými spotrebičmi a hrubými žulovými pracovnými doskami. K dispozícii je tiež rodinná izba s plyšovými béžovými kobercami. Dve spálne majú obidve béžové koberce od steny k stene a ponúkajú priestranné kúpeľne, hlavná spálňa dokonca dve, so vstavanou vaňou a bidetom.

Zdroj: Redfin

Zdroj: Redfin

Za takéto vybavenie Gal síce vyplatí 1 240 dolárov mesačne na poplatky Spoločenstvu vlastníkov domov, ale balkón s nádherným výhľadom na oceán a slávne západy slnka v Malibu pravdepodobne stoja za to.

Zdroj: Redfin

S investíciami určite pomáha aj Galin manžel Yaron Varsano, developer z Tel Avivu. Spolu vlastnia izraelský domov a ďalšie sídlo v Hollywood Hills v hodnote 5,6 milióna dolárov, ktoré si kúpili asi pred štyrmi rokmi a tiež si v ňom môžu užívať panoramatické výhľady z malebnej pozície na útese.

Zdroj: robbreport.com

Zdroj foto: Redfin

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon