TOP 10 → Tieto nehnuteľnosti si prezerali Slováci v roku 2020 najviac

TOP 10 → Tieto nehnuteľnosti si prezerali Slováci v roku 2020 najviac

Nehnuteľnosti.sk pre vás vždy v úvode nového roka zostavujú rebríček ponúk, ktoré vás zaujali najviac v roku minulom. Ani tentokrát sme nespravili výnimku. Pozrime sa spolu na TOP 10 nehnuteľností roka 2020.

Rebríček je skutočné pestrý. Nájdu sa v ňom nadštandardné rodinné domy, klasické bungalovy, rekreačné nehnuteľnosti či prímorská kamenná vila. Svoje zastúpenie v ňom má dokonca aj história, a to v podobe bývalého poľovníckeho zámočku grófa Esterházyho.

1. Rodinný dom s bazénom a wellnessom

V tomto trojpodlažnom 6-izbovom rodinnom dome núdza o priestor a komfort rozhodne nebude. Nachádza sa v bratislavskom Starom Meste na pozemku s rozlohou 1118 m². Z predností nadštandardného bývania možno spomenúť vlastný wellness, vonkajší bazén, priestrannú garáž a moderne zariadený interiér.

2. Rodinná usadlosť pri priehrade

Obrovský pozemok s rozhlohou 5000 m² ponúka vidiecka usadlosť, ktorá v rebríčku obsadila druhé miesto. Okrem rodinného domu nájdete na pozemku aj stajňu, hospodársky domček a garáž pre tri autá. K veľkým plusom ponuky patrí rozhodne aj lokalita. Usadlosť je situovaná v krásnom prostredí hneď vedľa priehrady.

3. Rodinná vila s výhľadom na Nitru

Komfort na Zobore. Takto by sa dala označiť rodinná vila, ktorá sa umiestnila na tretej priečke. Popri absolútnom súkromí ponúka aj krásne výhľady na mesto Nitra. Tie si môžu noví majitelia užívať priamo zo záhrady s oddychovou zónou a bazénom alebo z niektorej z viacerých terás.

4. Vila grófa Esterházyho

Na štvrtej pozícii sa umiestnila vila, ktorá bola postavená ešte v roku 1900 ako poľovnícky zámoček grófa Esterházyho. Nachádza sa na rozľahlom pozemku s rozlohou 5000 m², na hranici Národného parku Nízke Tatry. Romantickú atmosféru celej nehnuteľnosti dotvára pstruhový potok, ktorý tečie priamo cez pozemok. Vila prešla v roku 2004 kompletnou rekonštrukciou a teraz hľadá nových majiteľov. 

5. Rekreačná chata uprostred prírody

Šikovnú rekreačnú chatku situovanú uprostred nádhernej prírody si môžu noví majitelia užívať bezprostredne po jej kúpe. Predáva sa totiž kompletne zariadená. Chata sa nachádza na pozemku s rozlohou 600 m² a prislúcha k nej aj dvojgaráž. 

6. Kamenná vila v Chorvátsku

Do výberu TOP 10 sa dostala aj krásna kamenná vila ležiaca na východnom pobreží Istrie. Pôvodný kamenný domček bol na pozemku postavený ešte v roku 1931, v roku 2004 však prešiel kompletnou rekonštrukciou do súčasnej modernej podoby. Miesto na oddych poskytuje veľká záhrada s figovníkmi. Ako sa na poriadnu prímorsku nehnuteľnosť patrí, nechýba jej bazén. 

7. Zrub s krásnym výhľadom na Štiavnické vrchy

Patríte k milovníkom dreva? Tak táto ponuka vás rozhodne zaujme. Ide o novostavbu zrubu, ktorý sa doslova týči nad obcou Pukanec. Vďaka vyvýšenej polohe ponúka prekrásne výhľady do okolia. Z jednej strany vidíte južné úpätie Štiavnických vrchov, na druhej strane dovidíte až na pohorie na maďarskej strane Dunaja. Zrub sa predáva zariadený novým nábytkom vyrobeným na mieru. V cene je aj luxusná vírivka na terase.

8. Novostavba bungalovu v stave holodom

Dostať sa do TOP 10 sa podarilo aj tomuto nenápadnemu bungalovu v obci Miloslavov. Ponúka pokojné bývanie v peknom prostredí neďaleko Bratislavy. Predáva sa za 125 000 € v stave holodom s možnosťou dokončenia do štandardu.

9. Rodinná vila obkolesená prírodou

Komfortná vila nachádzajúca sa na kopci nad mestom Trenčianske Teplice má rozhodne čo ponúknuť. Záhrada s celoročnou zeleňou, kompletné zariadenie, pekné výhľady, garáž a dokonca aj vlastná vinárnička. To je len zopár výhod, ktoré táto nehnuteľnosť ponúka.

10. Zariadená novostavba bungalovu

Rebríček top nehnuteľností roka 2020 uzatvára moderný bungalov nachádzajúci sa v Hrubej Borši. Fanúšikovia interiérového dizajnu ocenia nadčasovo zariadený interiér, v ktorom vládne kombinácia dreva, betónu a medi. Dom má dve terasy, dve kúpeľne a ponúka výbornú lokalitu neďaleko golfového ihriska.

Zdroj (text/foto): Nehnuteľnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Výber bytov na prenájom je v tomto období veľmi pestrý, každý nájomník však má iné požiadavky. Vybrali sme desať tých naozaj najkrajších a kompletne zariadených pre každého z vás. A navyše s výborným pomerom kvalita/cena. Do oka nám padli nielen bratislavské, ale aj byty z Nitry, Trnavy a Košíc.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon