Idol dievčat Zac Efron robí životné zmeny – predáva svoj dom v Kalifornii a ostáva v Austrálii

Idol dievčat Zac Efron robí životné zmeny – predáva svoj dom v Kalifornii a ostáva v Austrálii

Obľúbený herec Zac Efron (33) prechádza veľkým prerodom. Nielenže sa vymanil z role sladkého fešáka, ale plánuje žiť v Austrálii, hoci je rodákom z Kalifornie. Dom, v ktorom býval v USA takmer 7 rokov, predáva za 5,9 milióna dolárov. Hovorí sa, že to môže aj láska k austrálskej čašníčke...

Zdroj: thenews.com

Zac si užíva pobyt na južnej pologuli už takmer polroka. Veľkú časť pandémie prežil striedavo v surfovom raji, v obľúbenom plážovom meste Byron Bay na austrálskom Zlatom pobreží, a v Adelaide, kde natáča svoj najnovší film Gold. Už pár týždňov sa šíria zvesti, že tam chce ostať natrvalo. Potvrdzuje to nielen jeho dlhodobý vzťah s Austrálčankou Vanessou Valladares, s ktorou je údajne aj zasnúbený, ale aj to, že koncom roka dal na predaj svoj doterajší domov, krásne sídlo v Los Feliz v Los Angeles.

Zdroj: MTRX/BACKGRID

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

Bývalý teenagerský lámač sŕdc z High School Musical si svoj kalifornský domov zariadil s veľkým vkusom a komfortom, takže jeho ponuka na realitnom trhu sa asi dlho neohreje. Vila leží v privátnej štvrti na kopci nad Hollywoodom a pred siedmimi rokmi za ňu zaplatil skoro 4 milióny dolárov. Vstupná brána na jednej z najvyhľadávanejších ulíc v tejto lokalite sa otvára na štrkovú príjazdovú cestu, ktorá poskytuje vzrušujúci výhľad na panorámu mesta a ústi na pôsobivé parkovisko. Dvojpodlažná hlavná budova má štyri spálne, 4 a pol kúpeľne na ploche viac ako 520 metrov štvorcových, zatiaľ čo hosťovský dom s jednou spálňou a kúpeľňou je umiestnený pri garáži a ponúka fitnescentrum so saunovým boxom.

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

Hneď pri vstupe sa otvára pohľad na fontánu so zlatou abstraktnou sochou. V obývacej izbe je asymetrický krb s konzolovým ohniskom ako ústredným bodom a v priľahlom jedálenskom priestore je na stenách zavesených veľa umeleckých skvostov. Oba priestory zdieľajú dlhý pás okien od podlahy až po strop, ktoré sa otvárajú na terasu na stolovanie a leňošenie s úžasným výhľadom na mesto a Tichý oceán.

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

Gurmánska kuchyňa s vysokými stropmi a minimalistickými skrinkami plynulo prechádza do pohodlnej rodinnej izby, v ktorej je retro pinballový automat a veľké okno s majestátnym výhľadom do záhrady.

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

Tri spálne pre hostí na prízemí majú vlastné kúpeľne a výhľad na západ slnka nad mestom. Vedľa nich sa nachádza aj priestranná herňa so stolným tenisom. Úzka terasa sa rozprestiera po celej šírke domu a pohodlne spája všetky miestnosti so sériou vonkajších schodísk v štýle Escher, ktoré vedú na niekoľko terás, jednu s kruhovým kúpeľom a druhú s bazénom.

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

Vyzerá to, že Zack nebude prvým ani posledným hollywoodskym hercom, ktorý podľahne čaru malebných plážových komunít v Austrálii. Minulé leto si tam postavil rodinné sídlo na mieru predstaviteľ akčného Thora Chris Hemsworth a povráva sa, že aj Matt Damon tam kupuje vilu za 22 miliónov dolárov nad plážou Wategos.

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

Navyše sa v Byron Bay v súčasnosti natáča nová miniséria Hulu „Nine Perfect Strangers“ s mnohými známymi hviezdami, ktoré sa stanú tiež dočasnými protinožcami. Je medzi nimi nielen rodáčka Nicole Kidmanová, ale aj Melissa McCarthyová, Bobby Cannavale, Luke Evans a Rose Byrneová.

Zdroj: dirt.com

Zdroj foto: Realtor.com, thenews.com, MTRX/BACKGRID

 

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon