Komorné apartmány v blízkosti prestížnych golfových ihrísk

Komorné apartmány v blízkosti prestížnych golfových ihrísk

Na Slovensku sa aktívna dovolenka zvykne spájať s lyžovačkou, v lete sa do popredia dostáva turistika. Teplejšie mesiace sa však dajú prirodzene využiť rôznymi spôsobmi, svojmu obľúbenému športu sa môžu opäť venovať aj milovníci golfu. Na našom území bolo vybudovaných viacero golfových rezortov, pri ktorých sa vzhľadom na okolie schopné prilákať tiež širšiu verejnosť rozširujú nové ubytovacie kapacity. 

ggfacGabriel Golf&Family Apartments; Zdroj: GW Property s.r.o.

 

Apartmány v peknom kraji

Podobný prípad nastáva na Záhorí, neďaleko mesta Senica. V blízkosti ihrísk svetových parametrov v areáli Penati Golf Resort, člena prestížneho združenia World of Leading Golf, sa rozbieha výstavba komorného projektu Gabriel Golf&Family Apartments od spoločnosti GW Property s.r.o.. Pobyt v apartmánoch má priblížiť nielen kvalitné golfové zážitky, klientov zároveň privádza do atraktívneho prírodného prostredia s charakteristickým piesočnatým terénom a príjemnými borovicovými lesmi. 

Ráz lokality a mierka realizácie zodpovedajú zámeru developera, súbor bol v prvom rade koncipovaný ako kľudné odpočinkové miesto určené najmä rodinám s menším počtom osôb, podľa veľkosti apartmánu pre dvoch až štyroch ľudí. Nehnuteľnosti možno využívať pre vlastnú potrebu alebo ďalej prenajímať, záujemcom bude poskytovaná kompletná sada služieb zahŕňajúca rezervácie, upratovanie interiéru, exteriéru a rovnako bežnú starostlivosť o objekt a pozemok.

ggfabGabriel Golf&Family Apartments; Zdroj: GW Property s.r.o.

 

Príjemná architektúra

Architekt Filip Galko navrhol dva jednoduché, sympatické dvojpodlažné bloky ukončené plochou strechou, každý pozostáva z dvoch hmôt prepojených pavlačou s jednoramenným schodiskom. Tento komunikačný prvok funguje ako jeden z poznávacích znakov architektúry, jeho konštrukcia zjednocuje fasády a pri príjazde upúta. Vytvorená bude z ocele v antracitovej farbe doplnenej o vertikálne lamely zo sibírskeho smreku, rovnaké materiály sa použijú aj na pergoly potiahnuté zeleňou. Súčasný výraz objektov podporuje biela omietka a veľké presklené otvory. 

ggfaaaGabriel Golf&Family Apartments; Zdroj: GW Property s.r.o.

ggfaGabriel Golf&Family Apartments; Zdroj: GW Property s.r.o.

V ponuke nájdeme 14 apartmánov, jednoizbové s jedným otvoreným spoločenským priestorom a dvojizbové s oddelenou spálňou, ich okná smerujú výhodne na viac svetových strán. K prízemným jednotkám patria jasne vymedzené predzahrádky, k ubytovaniu na poschodí prislúchajú terasy a pre všetkých obyvateľov bude k dispozícii upravený zelený dvor s lavičkami a detskými preliezkami. Kobky na odkladanie napríklad športového náčinia sú umiestnené pred vstupnými dverami.

Apartmány v Gabriel Golf&Family Apartments sa vyhotovujú v dvoch verziách. „Štandard klasik“, s laminátovou podlahou, interiérovými dverami, sanitou, obkladmi a dlažbami v kúpeľniach a „Štandard premium“, ktorá k základnému vybaveniu pridáva vstavaný nábytok ako šatníková skriňa či kuchyňa so spotrebičmi.

ggfadGabriel Golf&Family Apartments; Zdroj: GW Property s.r.o.

ggfaeGabriel Golf&Family Apartments; Zdroj: GW Property s.r.o.

 

Bývanie ešte v tomto roku

Práce na stavenisku pokračovali počas februára podľa harmonogramu, realizovalo sa zakladanie zohľadňujúce ílovité podložie a spodnú vodu, začali sa stavať múry a upravovať pozemok. Za priaznivých podmienok pripadá ukončenie projektu na koniec júna tohto roku.

 

 

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

Drevostavba luxusných apartmánov zaujme presnosťou

Rodinné bývanie s exkluzívnymi bytmi a príjemným dvorom

Nad prepojením dvoch brehov Dunaja sa zamyslia i študenti

 

Zdroj: Novostavby.sk

Autor
Natália Mokoš Hulmanová

Natália Mokoš Hulmanová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. V rámci magazínu sa zameriava na developerské projekty a snaží sa identifikovať a odprezentovať riešenia, ktoré by mohli poslúžiť ako pozitívne príklady pre ďalšiu výstavbu.

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon