Trnava má čo ponúknuť tým, ktorí hľadajú peknú nehnuteľnosť

Trnava má čo ponúknuť tým, ktorí hľadajú peknú nehnuteľnosť

Mladá rodina žije v malom domčeku, ktorý si kúpili ako holodom. Dnes už majú dve deti, rodina sa rozrástla a chceli by niečo väčšie. Viac priestoru vo vnútri aj vonku, aby sa mohli deti vyblázniť. Obaja pracujú v Trnave a tam by aj chceli zostať žiť.

Ak je to možné a financie to povolila, urobia rodičia pre svoje deti všetko, tak sú na tom aj Táňa s Marekom, ktorí hľadajú aspoň štvorizbový dom s pozemkom vhodný aj na hry s deťmi a rozpočet majú maximálne 290-tisíc eur.

Zdroj: Nové bývanie

Modranka je časť Trnavy a tiež prvá zastávka Vlada Voštinára s manželmi. Na predaj je zrekonštruovaný dom aj so zariadením, s upraveným pozemkom, záhradným domčekom, pri ktorej nechýbala vírivka.

Zdroj: Nové bývanie

Lokalita Kamenný mlyn je v tichej oddychovej časti, v blízkosti je pekná príroda. Realitná kancelária ponúka bungalov v stave holodomu, ktorý má modernú dispozíciu delenú na dennú a nočnú časť. Firma ju vie podľa potreby dokončiť podľa predstáv majiteľov. Pomôcť by im v prípade záujmu mohla aj vizualizácia architektky Lucie Ortutovej.

Zdroj: Nové bývanie

O kúsok ďalej v tej istej lokalite je dom v radovej zástavbe, poschodový, s piatimi izbami, dvoma kúpeľňami, klimatizáciou a garážou. Je nadčasový, predáva sa zariadený a „klame telom“ - z vonku je nenápadný, ale z vnútra poskytuje potrebný komfort.

Zdroj: Nové bývanie

Bonusom je úplne iná ponuka. Veľkometrážny byt v rezidenčnom komplexe, s veľkou terasou, balkónom, dvoma parkovacími miestami na Linčianskej ulici v Trnave, ktorá zažíva svoj rozmach. Byt sa predáva s kompletne zariadenou kuchyňou a vlastným kúrením. Ponuka je super, síce je to nadštandard, ale stále je to len byt a ten, kto hľadá dom, sa asi ťažko bude chcieť vzdať svojho sna.

Zdroj: Nové bývanie

Neváhajte, pozrite si Nové bývanie v nedeľu podvečer na JOJke a zistite, či by ste si vedeli vybrať nehnuteľnosť v Trnave.

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon