Celoročné bývanie i rekreácia s výhľadmi na Vysoké Tatry

Celoročné bývanie i rekreácia s výhľadmi na Vysoké Tatry

Rekreačné nehnuteľnosti aj celoročné bývanie ponúka podtatranský developerský projekt Royal Valley Resort od spoločnosti WBA Property Development, s.r.o.. Zvolená lokalita určite zapôsobí, záujemcom umožňuje vykonávať rôzne športové aktivity v atraktívnom prírodnom prostredí.

Panoráma Vysokých Tatier v tomto prípade ozvláštni tiež golfovú hru, výstavba totiž prebieha v bezprostrednom kontakte s ihriskom Royal Valley Golf Club.

royal valley resortcRoyal Valley Resort; Zdroj: WBA Property Development, s.r.o.

 

Jednotná architektúra

Areál nájdeme v katastri obce Malý Slavkov, nad severným okrajom zastavaného územia. Obsluhuje ho komunikácia s názvom Golfová napájajúca sa na Lomnickú ulicu. Miesto realizácie je organizované do piatich sektorov líšiacich sa účelom a zhotoviteľmi. Zároveň, v záujme udržania dobrej estetickej úrovne a jednotnosti architektúry sa na väčšine pozemkov vybudujú typové rodinné domy, nutnosť dodržiavať regulatívy sa týka i oplotenia.

royal valley resortRoyal Valley Resort; Zdroj: WBA Property Development, s.r.o.

royal valley resortbRoyal Valley Resort; Zdroj: WBA Property Development, s.r.o.

 

Typové domy

Ponuka pozostáva zo štyroch objektov, ktoré hmotou a výrazom nasledujú obľúbené trendy. Všetky majú navrhnuté príťažlivé priečelie s veľkým presklením a prekrytou verandou prístupnou z hlavnej obytnej zóny.

Patria sem jednopodlažné „A“ a „A1“ so štyrmi alebo tromi izbami, s úžitkovou plochou 121,15 a 95,59 m² ukončené sedlovou strechou. Na výber sú tiež domy s pultovým prestrešením a dispozíciou rozloženou na dvoch podlažiach prepojených galériou. Oba, „B“ a „B1“, disponujú tromi spálňami a dosahujú výmery 144,74 a 143,99 m², do druhej verzie patrí súkromná sauna.

Nehnuteľnosti sa odovzdávajú v štádiu hrubá stavba, uzatvorená hrubá stavba či holodom. Vyhotovené môžu byť aj v štandarde vo dvoch variantoch, a to jednoduchom, súčasnom a s tradičnými prvkami, v tzv. „horskom“.

typovydomATypový dom A; Zdroj: WBA Property Development, s.r.o.

typovydomB1Typovy dom B1; Zdroj: WBA Property Development, s.r.o.

royal valley resorteRoyal Valley Resort; Zdroj: WBA Property Development, s.r.o.

royal valley resortaRoyal Valley Resort; Zdroj: WBA Property Development, s.r.o.

 

Päť etáp výstavby

Etapy I. až III. budú slúžiť najmä ako celoročné bývanie. Nachádzajú sa v najspodnejšej polohe rezortu, kde sa vzhľadom na nižšiu frekvenciu návštevníkov očakáva najväčší kľud. Typové domy stavia developer alebo samotní klienti.

Hotové projekty sa použijú aj v rámci V. etapy, určenej v prvom rade pre rekreáciu. Umiestňuje sa prirodzene do blízkosti reštaurácie Clubhouse Restaurant, spoločenského centra areálu. V súlade s charakterom tejto časti tu navyše vznikne 8 zhodných apartmánových domov so štyrmi samostatnými jednotkami, ktoré spoločnosť WBA Property Development, s.r.o. plánuje ďalej prenajímať. Ukončujú sa v štandarde a so zariadením.

Sektor IV. na severovýchode rezortu bol vyhradený pre individuálnu výstavbu podľa vlastnej projektovej dokumentácie. Pokojná oblasť poskytuje krásne výhľady v severovýchodnom a juhozápadnom smere.

royal valley resortfRoyal Valley Resort; Zdroj: WBA Property Development, s.r.o.

royal valley resortdRoyal Valley Resort; Zdroj: WBA Property Development, s.r.o.

 

Výbava areálu

Už dnes majú klienti k dispozícii detské ihrisko, bludisko, paintball a spomínané zariadenie Clubhouse Restaurant s priestorom pre rozličné udalosti ako firemné akcie či svadby. Počíta sa s wellnesom a cyklotrasou, ktorá spojí Kežmarok, Malý Slavkov, Veľkú Lomnicu a priľahlé obce. Aktuálne 9-jamkové ihrisko Royal Valley Golf Club prejde vylepšením, pripravuje sa jeho rozšírenie na plnohodnotné 18 jamkové ihrisko a 3 jamky golfovej akadémie. 

Stavebné práce prebiehajú na celom území areálu. Inžinierske siete I., II.,III. a V. etapy sú už skolaudované, pre IV. sa začnú budovať na jar.

 

 

PREČÍTAJTE SI TIEŽ:

Mezonet ako efektný kompromis. Kde ich nájdeme?

Apartmány inšpirované loftami s miestom pre „home office“

Priestranné byty v kľudnej a dostupnej lokalite

 

Zdroj: Novostavby.sk

Autor
Natália Mokoš Hulmanová

Natália Mokoš Hulmanová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. V rámci magazínu sa zameriava na developerské projekty a snaží sa identifikovať a odprezentovať riešenia, ktoré by mohli poslúžiť ako pozitívne príklady pre ďalšiu výstavbu.

Diskusia

Podobné články

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Byty s atraktívnymi, neobvyklými dispozíciami v súčasných projektoch

Experimenty s dispozičným členením sa v rámci budov určených na bývanie neobmedzujú len na rodinné domy, pri ktorých je pochopiteľne možné uplatniť väčšiu dávku kreativity. Na nie celkom všedné priestory sa dá napriek obmedzeniam súvisiacim najmä s úsilím o ekonomickosť návrhu naraziť i pri hromadnejšom type výstavby. Nižšie si ukážeme zopár súčasných developerských projektov, pri ktorých autori v rôzličnej miere vybočili zo zaužívaných hraníc a ...
Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Prestavba v Tatrách prinesie luxusné apartmány aj remeselnú pekáreň, Kuszmannov bazár

Štýlové apartmány a trendy prevádzka pribudnú v Tatranskej Lomnici po recyklácií staršieho objektu. Nie tak dávno bol známy ako Hotel Tatry, po prestavbe bude niesť označenie Kuszmannov bazár, ktoré čerpá z trochu vzdialenejšej minulosti miesta. Ponuka cieli i na náročnejších klientov. Populárna dovolenková lokalita v spojení so štandardom vyhotovenia a službami vytvára dobrý základ pre sľubnú investičnú nehnuteľnosť.

...
Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Zotavovňa v Tatrách sa recykluje na štýlové apartmány Lebenski

Tvorbu mnohých stavebných projektov ovplyvňuje dnes už očakávaný environmentálne zodpovedný prístup, ktorý sa s ešte väčšou naliehavosťou vyžaduje pri vstupe do prírodného prostredia. Zelenšie myšlienky sa napríklad presadili pri novom apartmánovom dome Lebenski vo Vysokých Tatrách. Elegantná stavba, výsledok spolupráce spoločnosti BL, s.r.o. a ateliéru Atrium Architekti, vznikne recykláciou miesta i stavebnej matérie staršieho objektu.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon