Nehnuteľnosti na popradských sídliskách verzus moderný mobilný dom

Nehnuteľnosti na popradských sídliskách verzus moderný mobilný dom

Sídliská sú viac menej všade rovnaké, ale to v Poprade je iné. Kráčate pod končiarmi Tatier a ten pohľad na ne je nádherný. Nebudeme sa však v relácii pohybovať v blízkosti svahov, zostaneme na sídlisku, kde budeme hľadať praktické bývanie. No prítomnosť jedinečnej prírody je v Poprade cítiť aj tam.

Každé dieťa sa chce osamostatniť a zadovážiť si vlastné bývanie. Stano býva zatiaľ u rodičov, ale je čas, aby už býval sám. Svoj prvý byt by chcel trojizbový, nech má perspektívu aj do budúcnosti. Potrebuje mať pracovňu, pretože momentálne robí z domu. Rozpočet má 130-tisíc eur, má vybratú konkrétnu lokalitu – sídlisko JUH – je to blízko centra, tak veríme, že sa mu to prostredníctvom Nového bývania podarí.

Zdroj: Nové bývanie

Martin Čapo z realitnej kancelárie Riešime bývanie ako vždy zhodnotí realitné ponuky, ktoré ponúkne Stanovi Vlado Voštinár. Prvá ponuka je v starej častí sídliska na Tomášikovej ulici, kde je v ponuke zrekonštruovaný byt s rozlohou 65 m² bez balkóna a s veľmi malou kúpeľňou. Podľa Martina Čapa je to sympatický. i keď svojsky zrekonštruovaný byt, v staršom dome, ale cena je na hranici možností klienta.

Zdroj: Nové bývanie

Ďalšiu ponuku vo výškovom paneláku je 62 m² byt s balkónom, kde sa do dizajnu bytu pustil v 3D vizualizácii architekt Balázs Füzék, Aj podľa Martina Čapa je byt vhodný na rozumnú rekonštrukciu, ale cena, za ktorú je v ponuke nie je práve najnižšia. a tak by rozpočet Stanovi asi nestačil.

Zdroj: Nové bývanie

V zrekonštruovanom dome, v blízkosti školy a škôlky je na predaj byt 65 m² byt bez balkóna. Podľa Čapa ponuka presviedča záujemcov lokalitou na okraji sídliska, ale bude potrebné dorobiť rekonštrukciu a možno zmeniť už zrekonštruovanú kúpeľňu.

Zdroj: Nové bývanie

Alternatívnou ponukou je vlastný dom, na ktorý treba pozemok. Ten Vlado Voštinár našiel na portáli nehnutelnosti.sk a je v blízkosti Popradu.

Zdroj: Nové bývanie

Bonusová ponuka je netradičná - Kolodom. Ide o mobilný drevodom, ktorý si vie objednať na kľúč v rôznych štandardoch a podľa požiadaviek priviesť na svoj pozemok. Časom sa dá zväčšovať podľa potrieb rodiny a pridávať k nemu ďalšie moduly.

Zdroj: Nové bývanie

Aj Martin Čapo z kancelárie Riešime bývanie fandí takýmto netradičným projektom, zaujal ho a dá sa zmestiť do rozpočtu. Samozrejme, je nutné počítať s výdavkami na úpravu pozemku, transport. Hoci bývanie v takomto alternatívnom dome sa spája so zásadnou zmenou spôsobu bývania, on by volil takúto dobrodružnú cestu. Stanovi posledná ponuka zamotala hlavu a pripustil, že by si vedel predstaviť bývať aj v mobilnom dome. Ak ste zvedaví aj vy na novinky v oblasti bývania, pozrite si našu reláciu Nové bývanie na JOJke.

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon