Rubicon má právoplatné kolaudačné rozhodnutie

Rubicon má právoplatné kolaudačné rozhodnutie

Púchovský projekt Rubicon C, v ktorom sú už vypredané všetky byty, úspešne získal 1. apríla právoplatné kolaudačné rozhodnutie.

Rubicon C má na ôsmich nadzemných podlažiach rozložených 44 bytových jednotiek. Najvyššie, ustúpené podlažie, pozostáva z dvoch bytových jednotiek kategórie penthouse s priestrannými terasami a s vegetačnou strechou nerušiacou výhľad. Súčasťou projektu sú aj priestory určené na občiansku vybavenosť.

Zdroj: rubiconpuchov.sk

Realizovaná výstavba je situovaná v samotnom srdci mesta Púchov, na ulici Dvory. Bytový dom ponúka ideálne podmienky pre vytvorenie skutočného domova, pričom nadväzuje na existujúce dva objekty komplexu bytových domov. Bývanie ponúka moderné dispozičné riešenia, nadštandardne veľké balkóny, vonkajšie i kryté parkovanie ako aj garážové státia v podzemí.

Zdroj: rubiconpuchov.sk

„Do projektu Rubicon sme vložili množstvo energie, ktorá sa pevne veríme pretransformuje v neobyčajný zážitok z bývania. Je pred nami posledná a najočakávanejšia etapa projektu na ceste k novému bývaniu – odovzdanie bytov svojim novým vlastníkom,“ hovorí Tomáš Surovčák, projektový riaditeľ spoločnosti Reinoo.

Zdroj: rubiconpuchov.sk

Pre úspech už existujúcich projektov v Púchove – Pod Zábrehom IRubicon sa developer rozhodol pokračovať vo výstavbe novej štvrti v Púchove. V bezprostrednej blízkosti predchádzajúcej výstavby vznikne bývanie s viac ako 129 bytmi pod názvom projektu Pod Zábrehom II.

Pre konkrétne informácie navštívte webovú stránku alebo Facebook.

PR článok   

 

Diskusia

Podobné články

Trendy mestské bývanie: Inšpirovala industriálna éra vychytenej lokality

Trendy mestské bývanie: Inšpirovala industriálna éra vychytenej lokality

V pražskej štvrti Karlín bol v minulom roku dobudovaný štýlový bytový dom Iconik od Karlín Group. Jeho návrh má potenciál obstáť aj v hodnotení o pár desiatok rokov. Autori z pražského ateliéru edit! totiž hľadali námety v miestnej vývojovej ére, ktorá sa výrazne podpísala na obraze lokality. Ako inšpirácia poslúžila dnes trendy a zároveň nadčasová industriálna estetika.

...
Útulný horský hotel: Objavíte v ňom miestne i recyklované materiály

Útulný horský hotel: Objavíte v ňom miestne i recyklované materiály

Tvorcovia aparthotela Lesní stráně sa veľmi príhodne zamerali na vytváranie inej, ako dobre zažitej atmosféry bežných dní. Koncept rekreačného zariadenia z portfólia spoločnosti DOMOPLAN vystavali na dobrom základe. Je ním miesto, sľubujúce dovolenkové zážitky, kľudné, obklopené prírodou a pritom uložené v blízkosti lyžiarskeho strediska. 

...
S ikonami v dohľade: V centre Bratislavy vzniká nové komfortné bývanie

S ikonami v dohľade: V centre Bratislavy vzniká nové komfortné bývanie

Náležitú podobu, hodnú svojho umiestnenia, by mala získať ďalšia dlhodobo nevyužívaná plocha situovaná v centrálnej polohe hlavného mesta. Projekt Florian Residence z portfólia Alto Real Estate bol naplánovaný v blízkosti pomerne veľkolepých stavieb. Jedným z reprezentantov je napríklad výrazný komplex Národnej banky Slovenska, priamo vedľa ktorého boli rozbehnuté stavebné práce na prvej rezidenčnej etape so 73 bytmi.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon