Čo čaká záujemcov o rodinný dom v Galante a jej okolí?

Čo čaká záujemcov o rodinný dom v Galante a jej okolí?

Zuzana by chcel nájsť pre seba a svojich synov dom v Galante. Momentálne žije v Seredi, kde má aj prácu. Hľadá dom, ktorý by už nemusela dokončovať. Ideálne je pre nich len sa nasťahovať. Rozpočet na svoju nehnuteľnosť má 170-tisíc eur. Oslovila tím Vlada Voštinára a nechala sa prekvapiť ich výberom. To, či si našla vhodné nové bývanie, uvidíte v nedeľu podvečer na JOJke.

Prvá ponuka je v časti Mostová – zabývaný, jednoduchý bungalov v tichej ulici na väčšom pozemku, predáva sa zariadený. Budúcich majiteľov určite poteší garáž a bazén, ale nevýhodou sú veľmi malé izby.

Zdroj: Nové bývanie

Ďalej sa presunieme do bungalovu v novej obytnej zóne v Galante, v časti Kolónia, ktorá je vo výstavbe. Dom môžu dokončiť na kľúč alebo dodať v štádiu holodomu, ktorý architekt Balázs Füzék navrhne pre Zuzku a jej synov podľa jej predstáv. Okrem dokončenia domu bude treba upraviť a oplotiť pozemok, čo vyžaduje ďalšie financie nad rámec jej rozpočtu.

Zdroj: Nové bývanie

O pár kilometrov ďalej, v Sládkovičove, je vo výstavbe nová štvrť s novými domami. Realitný maklér predvedie našim záujemcom vkusný vzorový dom s terasou na akurátnom pozemku. Nevýhodou je vzdialenosť, ktorá si vyžaduje dochádzanie autom, a tiež cena nehnuteľnosti.

Zdroj: Nové bývanie

Bonusovú ponuku, zrekonštruovaný rodinný dom, našiel Vlado Voštinár priamo v Galante, blízko centra, na rohovom pozemku, ale bez zelene, ktorá tam chýba. Rodina by sa však nemusela denne presúvať autom ako pri predchádzajúcich ponukách. Podľa odborníka na reality Martina Čapa z kancelárie Riešime bývanie je dom vhodný skôr na komerčný charakter ako na rodinné bývanie.

Zdroj: Nové bývanie

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon