Futbalový kráľ Lionel Messi kúpil celé poschodie v mrakodrape na Floride

Futbalový kráľ Lionel Messi kúpil celé poschodie v mrakodrape na Floride

Keď ste hviezdnym futbalistom, nehľadáte byt, ale rovno celé podlažie. Súčasný kapitán FC Barcelona si rozšíril portfólio nehnuteľností v USA o luxusný byt pri pláži so 4 spálňami a ohromujúcim výhľadom na oceán. Žeby ho nakoniec zlákal David Beckham do tímu Inter Miami...?

Zdroj: Regalia Miami Condos

Argentínčan Lionel Messi (33) kúpil celé deviate poschodie luxusného kondomínia Regalia na Floride za 7,3 milióna dolárov a jeho vybavenie je skutočne hodné milionára. Podľa časopisu The Real Deal sa táto pozoruhodná nehnuteľnosť nachádza na pláži Sunny Isles Beach s krásnym výhľadom na oceán. Keďže to stihol pred začiatkom leta, jeho manželka Antonela Roccuzzová a ich traja synovia Thiago (8) Mateo (5) a Ciro (3) sa môžu tešiť na skvelé prázdniny. Okrem tohto plážového apartmánu už vlastní v Miami ďalší vo veži Porsche Design Tower, ktorý kúpil pred dvomi rokmi a tiež domov v stredomorskom štýle v Barcelone za 7 miliónov dolárov, kde prežila rodinka väčšinu svojho života. Len či to všetko za jedno leto stihnú?

Zdroj: Regalia Miami Condos

Zdroj: Regalia Miami Condos

Zdroj: Regalia Miami Condos

Nový Lionelov apartmán má štyri spálne, šesť kúpeľní, a dokonca aj vínnu pivnicu s 1 000 fľašami, to celé na ploche 511 m2 vnútorného priestoru. K tomu treba prirátať terasu s rozlohou 200 m2 a vlastný súkromný bazén. Okrem toho je k dispozícii ďalších šesť bazénov, kúpeľ s vírivkou, fitnescentrum, štúdio jogy, detská herňa a bar so šampanským, určené výhradne pre 39 rezidencií v budove.  Keď bude chcieť Lionel doplniť kalórie, predtým ako zapadne do vínnej pivnice, je poruke aj súkromný kuchár.

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Keďže je to už jeho druhá nehnuteľnosť na Floride a jeho kontrakt na Nou Camp vyprší toto leto, špekuluje sa, či nechce stráviť nejaký čas v USA. Médiá ho už spájajú s prestupom do klubu Inter Miami, ktorý buduje David Beckham a netají sa tým, že by doňho rád priviedol najlepších hráčov sveta - vrátane Messiho a Cristiana Ronalda. Na otázku španielskej televíznej stanice La Sexta odpovedal: „Mojím plánom je v tejto chvíli dať Barcelone všetko, čo môžem. Chcel by som hrať v Spojených štátoch a zažiť tamojší život a ligu, ale zatiaľ som v Barcelone. Z krátkodobého hľadiska neuvažujem príliš dopredu, uvidíme, ako sa sezóna skončí.“ Podľa nás to môže skončiť všelijako.

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Minulý rok Forbes zaradil Messiho ako tretieho najlepšie plateného športovca na svete, vlani zarobil na plate, doložkách a výhrach odhadom 105 miliónov dolárov.

Zdroj: Realtor

Zdroj: Realtor

Zdroj: architecturaldigest.com, thesun.co.uk, nypost.com

Zdroj foto: AFP via Getty Images, Regalia Miami Condos, realtor.com

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon