Britský miliardár Richard Branson chystá na Malorke najluxusnejší hotel v Stredomorí

Britský miliardár Richard Branson chystá na Malorke najluxusnejší hotel v Stredomorí

Má ísť o projekt, aký nemá obdobu v celom stredomorskom regióne, aspoň tak to tvrdí britský podnikateľ Richard Branson. Ten sa rozhodol investovať časť svojich aktív do výstavby nového hotela, ktorý ale nebude bežným rezortom. Majiteľ značky Virgin má tie najväčšie ambície.

Zdroj: majorcadailybulletin.com

Z historického komplexu luxusný hotel

Do odvážneho projektu, ktorý by mal v blízkej budúcnosti doplniť realitnú časť Bransonovho portfólia, sa britský miliardár púšťa priamo na jednom zo svojich pozemkov na Malorke. Ten sa nachádza v lokalite Son Bunyola, kde Branson vlastní aj väčší areál uprostred pokojných viníc a citrusových sadov. Stredobodom tohto areálu je starší kamenný objekt z 18. storočia, ktorý miestni poznajú ako Finca. Ten po minuloročnom poškodení fasády potrebuje väčšiu renováciu, čo sa Branson pokúsi spojiť s premenou komplexu na luxusný hotel v najvyššom možnom štandarde. Zdroj: majorcadailybulletin.com

Najluxusnejší hotel v celom Stredomorí

Akú mieru prepychu bude nový hotel poskytovať, to zatiaľ nie je jasné. Branson a jeho tím zatiaľ neposkytli médiám žiadne vizualizácie ani náčrty podoby nového rezortu. Podľa slov britského miliardára však má ísť o najluxusnejší hotel v Stredomorí, pričom konkurovať bude môcť aj prepychovým rezortom z najlukratívnejších častí planéty.Navyše, nový hotel rozšíri možnosti luxusného ubytovania v bývalom panstve Son Bunyola, v ktorom Branson aktuálne prenajíma 3 luxusné vily.Zdroj: hola.com

Nový hotel sa má otvoriť v roku 2023

Napriek tomu, že Bransonov tím už začal s prípravami na realizáciu, či bude luxusný hotel skutočne postavený, to je stále otázne. Britský miliardár už totiž v tomto areáli skúšal šťastie pred niekoľkými rokmi. V roku 2002 mu ale úrady nevydali stavebné povolenie, čo ho viedlo k predaju nehnuteľnosti. O 13 rokov neskôr ju za 11 mil. libier kúpil po druhýkrát. Ak sa mu tentoraz podarí povolenie získať, nový hotel by sa mohol začať stavať ešte tento rok. K jeho otvoreniu by potom malo prísť v roku 2023.Zdroj: vivezluxe.com

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj foto: majorcadailybulletin.com, hola.com, vivezluxe.com

Róbert Bosák
Autor
Róbert Bosák

Róbert Bosák je redaktorom portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2019. V rámci redakčnej činnosti sa špecializuje na svetovú architektúru, udržateľné stavby a nové stavebné projekty z domova a z ČR.

Diskusia

Podobné články

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon