Tajomstvá nehnuteľností - nový seriál v spolupráci s firmou Kvalitné bývanie

Tajomstvá nehnuteľností - nový seriál v spolupráci s firmou Kvalitné bývanie

Dvaja lídri, každý vo svojom obore, portál Nehnuteľnosti.sk a firma Kvalitné bývanie, spojili sily a prinášajú necenzurovaný seriál o skutočných príbehoch z prostredia realít. Žiadne prikrášľovanie, žiadne sladké inzeráty.

Seriál Tajomstvá nehnuteľností prinesie zážitky, s ktorými sa stretávajú inšpektori z firmy Kvalitné bývanie pri kontrolách nehnuteľností pred ich kúpou alebo pri preberacích konaniach od developerov. Potvrdíme si, že aj novostavby môžu byť spúšťačom frustrácie a investícia do romantickej chalupy sa môže zvrtnúť na strašidelný thriller. Ukážeme si, že stavebno-technické vlastnosti sú – po kvalitnej zmluve – najdôležitejším aspektom, ktorý treba pri uvažovanej investícii zohľadniť.

Dnes sa predáva takmer všetko a ľudia idú po nehnuteľnostiach ako po údenom. Lenže ako sa chrániť a čo robiť, aby vám z toho údeného nezostalo zle? Pri niektorých ponukách môžete zostať prekvapení, čo ste si dali dobrovoľne zapísať na elvéčko.

Tisíce realitných transakcii prebiehajú na Slovensku bez problémov. Je skvelé, keď je to aj váš prípad. To ale neznamená, že všetko ide vždy hladko. Nie je nič horšie, ako investovať do toxickej nehnuteľnosti. Aj takých je v ponuke veľa. Veríme, že upozornenia na niektoré nástrahy budú dobrou prevenciou, ako nekúpiť povestnú mačku vo vreci, ktorá vám môže vyškriabať bankový účet. 

Na koniec každého príbehu pridáme krátku radu – na čo myslieť, čomu dať prioritu, čo skontrolovať, kedy zabrať naplno a kedy radšej zaradiť spiatočku.

Začíname už dnes príbehom na A – akustikou.

Zdroj foto: Dreamstime

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon