Na Floride otvoria nový hotel inšpirovaný Star Wars

Na Floride otvoria nový hotel inšpirovaný Star Wars

Hotely zariadené v štýle najslávnejších filmových príbehov lákajú návštevníkov z celého sveta. Obzvlášť to platí v prípade zariadení, ktoré umožnia hosťom prežívať atmosféru obľúbených príbehov na vlastnej koži. Práve na takýto interaktívny zážitok chcú vsadiť aj majitelia nového hotela inšpirovaného Star Wars.

Galactic Starcruiser, Zdroj: starwars.com

S nápadom zriadiť unikátny hotel, ktorého dizajn by sa opieral o námety zo Star Wars, prišla spoločnosť Disney. Tá prevádzkuje viacero ubytovacích zariadení, v ktorých sa hostia môžu ešte viac priblížiť k atmosfére svojich obľúbených filmových príbehov. Po najnovšom sa táto možnosť naskytne aj priaznivcom Star Wars.Galactic Starcruiser, Zdroj: disneyparks.disney.go.com

Hotel ponúkne galaktickú simuláciu

V prípade chystaného hotela Galactic Starcruiser nebude tematika Star Wars prítomná iba v podobe zariadenia či dekoratívnych doplnkov. Dizajnéri poverení návrhom ubytovacieho komplexu vsadili na unikátne prostredie, v ktorom sa budú odohrávať Hviezdne vojny skoro ako naživo. Umožní to špeciálna simulácia, v ktorej sa ubytovaní ocitnú hneď po vstupe do „apartmánu“.

Pobyt v unikátnej galaktickej kajute

Jednotlivé apartmány budú mať od bežných hotelových izieb na míle ďaleko, a to nielen kvôli virtuálnej realite, ktorá ubytovaných prenesie ďaleko od Zeme. Rozdiely sa dotknú aj podoby a vybavenia izieb. Na každého z hostí čaká galaktická kajuta, akú bolo možné zahliadnuť aj v Star Wars. Jej súčasťou bude kompletné futuristické vybavenie, ktoré ešte umocní zážitok z pobytu na palube vesmírnej lode.

2 dni v hoteli budú stáť do 6000 USD

Veľké vesmírne divadlo nebude lacnou záležitosťou. Spoločnosť Disney ohlásila, že pobyt v tomto hoteli vyjde približne od 5000 do 6000 USD. Uvedená cena bude za celú kajutu na 2 dni. Prví návštevníci by v nej mali stráviť noc už budúci rok. Presný termín otvorenia nového hotela zatiaľ nie je známy. Známe je však miesto jeho zriadenia, ktorým bude zábavný park spoločnosti Disney na Floride.Galactic Starcruiser, Zdroj: disneyparks.disney.go.com

 

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Zdroj foto: starwars.com, disneyparks.disney.go.com

Autor: Róbert

 

Róbert Bosák
Autor
Róbert Bosák

Róbert Bosák je redaktorom portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2019. V rámci redakčnej činnosti sa špecializuje na svetovú architektúru, udržateľné stavby a nové stavebné projekty z domova a z ČR.

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon