Bývanie obklopené prírodou

Bývanie obklopené prírodou

Dnes budeme hľadať Nové bývanie pre Kláru, ktorá sa po piatich rokoch života v Amerike vrátila na Slovensko a chce začať nový život. Hľadáme zelené prostredie a pekné domy!

Klára sa vrátila z Detroitu a aktuálne žije v Bratislave. Pochádza zo Záhoria a rada by sa do tohto prostredia opäť vrátila. Najdôležitejšie pre ňu je, aby bol jej nový domov obklopený zeleňou. Pre Kláru budeme hľadať nové bývanie na Záhorí, v okolí Myjavy a Nového Mesta nad Váhom. Podmienkou je útulný pozemok, o ktorý sa bude vedieť postarať a menší dom. Na svoju novú nehnuteľnosť má pripravených 220-tisíc eur.

Zdroj: Nové bývanie

Prvá ponuka je na Starej Myjave. Je to krásne prostredie plné požadovanej zelene, no ponúka aj rôzne turistické chodníky, či cyklistické trasy. Pozemok má rozlohu takmer 11 árov, je rovinatý, dom má zase obytnú plochu 300 m2. Súčasťou ponuky je aj tradičná myjavská chalupa. Dom bol postavený približne v sedemdesiatych až osemdesiatych rokoch, rekonštrukcia prebehla v tomto roku. Je zatiaľ nezariadený, no dostatočne veľký na Klárine plánované jogové aktivity. Lucia Ortutová ponúkne Kláre riešenie, ako upraviť tento zrekonštruovaný dom. Nehnuteľnosť sa predáva za 185-tisíc eur.

Zdroj: Nové bývanie

Ďalší dom ideme s Klárou pozrieť do Nového Mesta nad Váhom. Pozemok má rozlohu 460 m2. Dom je úplne nová murovaná trojizbová drevostavba. Úžitková plocha je 105 m2. Je to niečo úplne iné ako prvá ponuka, stačí si priniesť veci a Klára môže bývať. Bývanie tu môže byť veľmi príjemné. Cena tohto domu je 235-tisíc eur.

Zdroj: Nové bývanie

Do tretice prichádzame na Zelenú vodu, kde Kláre ponúkneme útulný domček obklopený prírodou. Úžitková plocha je 140 m2. Na prízemí sa nachádza obývačka s kuchyňou, na druhom poschodí tri izby, kúpeľňa a toaleta. Cena tejto nehnuteľnosti je 184 990 eur.

Zdroj: Nové bývanie

Ani dnes nevynecháme bonusovú ponuku. Ideme sa pozrieť do Starej Turej, časti Topolecká hlavina. Pozemok aj so zastavanou plochou má 1 302 m2. Úžitková plocha domu je 165 m2. Táto chalupa tu stojí od roku 1865. Je to úplne iný štýl bývania a na celoročný život v nej by bolo potrebné ju upraviť, no mohlo by sa to Kláre páčiť. Nehnuteľnosť sa predáva za 79 990 eur.

Zdroj: Nové bývanie

Či si Klára našla svoj vysnívaný dom, uvidíte už túto sobotu na JOJke.

 

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon