Pozemok pre rodinné domy pod Bielymi Karpatami pri Trenčíne

Pozemok pre rodinné domy pod Bielymi Karpatami pri Trenčíne

Rozsiahly pozemok pre výstavbu rodinných domov leží v malebnej obci Trenčianske Mitice, len 12 km od Trenčína. Pozrite sa, aké výhody ponúka.

Pozemok na stavbu približne ôsmich rodinných domov v Trenčianskych Miticiach je jedinečnou investičnou príležitosťou. Plocha s rozlohou 4 210 m2 je pre tento zámer dostatočne dlhá i široká. Nachádza sa priamo v zastavanej časti obce blízko Trenčína a zároveň ponúka pokojné prostredie s výhľadom na kopce a lesy. Pozemok je vhodný pre realizátora stavieb alebo developera. Pozemok je vhodný aj pre pestovateľa ovocia a zeleniny, nakoľko sa na pozemku nachádza úrodná orná pôda.

Zdroj: BIZNIS REALITY

Na pozemku je možné stavať ihneď. Pozemok je rovinatý a všetky inžinierske siete sú v jeho v dosahu. Je vhodný na výstavbu viacerých rodinných domov. Prístupová cesta vedie takmer pozdĺž celého pozemku. Cena je 45 eur/m2, viac informácií sa dozviete v inzertnej ponuke alebo kontaktujte realitnú kanceláriu BIZNIS REALITY na telefónnom čísle 0907 155 099.

Zdroj: BIZNIS REALITY

Zdroj foto: BIZNIS REALITY

PR článok

Diskusia

Podobné články

Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Top 10 prenájmov pre každú situáciu

Výber bytov na prenájom je v tomto období veľmi pestrý, každý nájomník však má iné požiadavky. Vybrali sme desať tých naozaj najkrajších a kompletne zariadených pre každého z vás. A navyše s výborným pomerom kvalita/cena. Do oka nám padli nielen bratislavské, ale aj byty z Nitry, Trnavy a Košíc.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon