Liptov ukrýva nehnuteľnosti vhodné na rodinnú dovolenku aj na prenájom

Liptov ukrýva nehnuteľnosti vhodné na rodinnú dovolenku aj na prenájom

Mať chalupu, chatu alebo rekreačný dom je čoraz populárnejšie rovnako ako aj dovolenkovanie na Slovensku. Naša krásna príroda, hory a vodné plochy ponúkajú množstvo možností využiť dovolenku aktívne alebo si len tak oddýchnuť. V relácii Nové bývanie navštívime už túto nedeľu s kamerami Liptov, ktorý je známy a žiadaný práve svojou čarovnou atmosférou.

Práve túto lokalitu zbožňuje náš respondent Peter z Nitry, ktorý by rád pre svoju rodinu našiel rekreačnú chatu alebo dom. Chceli by tam aktívne tráviť víkendy ako aj zimné či letné dovolenky. Časom by dom mohli využiť aj ako investíciu alebo na prenájom. Rozpočet pre investovanie stanovil na 230-tisíc eur.

Zdroj: Nové bývanie

Hlavným benefitom prvej ponuky v Liptovskom Trnovci je lokalita v blízkosti Liptovskej Mary, ktorá spĺňa všetky Petrove požiadavky. Je skvelým miestom na oddych a má aj potenciál pokiaľ ide o prenajímanie. Škoda len, že do interiéru bude potrebné investovať o niečo viac – dom nutne potrebuje zmodernizovať. Priaznivá cena však umožňuje aj renováciu, čo je dobrá správa.

Zdroj: Nové bývanie

Ďalšia lokalita sa nachádza v lone prírody, v pokojnej obci Liptovské Revúce. V ponuke je na pohľad pôvabný, zrekonštruovaný dedinský dom, ktorý ukrýva rozmanitý priestor. Od kamennej pivničky, sauny až po podkrovie s drevenou podlahou a atmosférou. Cena pod stanoveným limitom by budúcim majiteľom umožnila aj prerábku. Moderné prvky s pôvodnou architektúrou krásne skombinovala vo svojom návrhu architektka relácie Nové bývanie Silvia Brna.

Zdroj: Nové bývanie

Drevenica s murovanou prístavbou a potôčikom v Liptovskej Lužnej je podnikateľskou výzvou pre lokálny turizmus a rodinný relax v jednom. Murovaná prístavba s osemnástimi lôžkami a veľkou spoločenskou miestnosťou pôsobí skôr ako turistická ubytovňa, čo môže znamenať menej súkromia pre majiteľov, ktorí sa rekreujú v drevenici.

Zdroj: Nové bývanie

V rezorte Demänová, v srdci Liptova je posledná, bonusová ponuka. Je to rodinný apartmán, kde môže Peter s rodinou oddychovať aj športovať po celý rok. Priestory sú nové, moderné a vhodné pre rodiny s deťmi, takže tam bude aj väčší ruch. Apartmán je postavený na kľúč. Celý servis má pod palcom správcovská spoločnosť, ktorá ho celoročne prenajíma a majitelia dostanú podielové výnosy.

Zdroj: Nové bývanie

Ak máte záujem o nehnuteľnosť na Liptove nezabudnite si pozrieť v nedeľu podvečer Nové bývanie na JOJke.

 

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon