Bývať „po svojom“ – nový projekt v Záhorskej Bystrici prináša možnosti pre páry i mladé rodiny

Bývať „po svojom“ – nový projekt v Záhorskej Bystrici prináša možnosti pre páry i mladé rodiny

Praktické, komfortné a najmä dostupné bývanie ponúka projekt Nová Záhorská, ktorý má byť dokončený na jeseň budúceho roku.

V ideálnej kombinácii

Nová Záhroská má nepochybný potenciál a určite vás prekvapí – minimálne svojou prístupnosťou. Až 51 vznikajúcich bytových jednotiek pozoruhodne kombinuje hneď niekoľko hľadísk či nárokov, ktoré by ste na projekt tohto druhu mohli mať. V Novej Záhorskej budúci majitelia nájdu príjemné bývanie, ktoré ich nebude obťažovať prílišnou výstrednosťou či nadnesenými finančnými nákladmi, ako tomu často býva pri podobných developerských projektoch. Už pri zbežnom pohľade na architektonické návrhy a vizualizácie je jasné, že autorom viac než o okázalé riešenia išlo – bez preháňania – o pocit skutočného domova.

Funkčnosť a estetika

Štedrý priestor a funkčné riešenia. Vycibrená estetika, ktorá očarí aj v premyslených detailoch. Balkóny na poschodiach a príjemné predzáhradky pre byty na prízemí. Hoci projekt sa sčasti prezentuje ako vhodný na štartovacie bývanie, niet pochýb, že svojím komfortom a atraktívnym vzhľadom osloví aj náročnejších záujemcov. Stále však predovšetkým ostáva ideálnou voľbou pre páry či mladé rodiny.

Zdroj: novazahorska.sk

Dôraz na priestor

Dvoj- a trojizbové bytové jednotky budú disponovať plochou od 57  až do 205 štvorcových metrov. To, že dostatok priestoru bol jedným z hlavných kritérií, od ktorých sa projekt odvíjal, je vidieť aj ploche predzáhradiek, ktorá dosahuje až 110 metrov štvorcových. Ak patríte k ľuďom, ktorí potrebujú vo svojej blízkosti dostatok zelene, v Novej Záhorskej vás potešia nielen predzáhradky, ale aj oddychová zóna s lavičkami a detským ihriskom, zatrávnený terén okolo budov a v neposlednom rade aj bezprostredná blízkosť lesov Malých Karpát. Stačí len vyraziť za prírodou.

Zdroj: novazahorska.sk

Keď je to „všade blízko“

Projekt Nová Záhorská vzniká na okraji Záhorskej Bystrice. Táto lokalita, ktorá je vzdialená od centra Bratislavy do 15 minút cesty autom, je vynikajúcou voľbou pre všetkých, ktorí potrebujú mať mesto blízko kvôli práci, deťom či voľnočasovým aktivitám. Okolie Novej Záhorskej však zároveň ponúka nadštandardnú občiansku vybavenosť, takže po nákupy či zábavu vôbec nemusíte chodiť ďaleko. Po ruke je napríklad obchodné centrum Bory Mall. V Záhorskej Bystrici sú takisto k dispozícii výborné kaviarne, reštaurácie, ale tiež školy či škôlky a na výber budete mať aj z rôznych obchodov s potravinami.

Zdroj: novazahorska.sk

V procese...

V tomto období je už stavba Novej Záhorskej v plnom prúde, do konca leta 2022 developer sľubuje dokončenie projektu do stavu holodom. Do novembra 2022 má byť hotový kompletný areál vrátane exteriérov. Hoci predaj jednotiek na poschodiach ešte zahájený nebol, záujem o kúpu prízemných bytov signalizuje, že kombinácia komfortu a súkromia, ktorú Nová Záhorská sľubuje, oslovuje skutočne početnú cieľovú skupinu. Výhradným predajcom projektu je prémiová realitná kancelária Fedorsgroup.

Zdroj: novazahorska.sk

Viac informácií o projekte nájdete na domovskom webe novazahorska.sk

PR článok

Diskusia

Podobné články

Vyberte si. Klasický či industriálny šarm v Bottova Residence

Vyberte si. Klasický či industriálny šarm v Bottova Residence

Výhody bývania v meste, a to priamo centrálnej oblasti Banskej Bystrice, budú môcť od budúceho roka využívať obyvatelia projektu Bottova Residence. Zostava 27 nových bytov vznikne po adaptácií dvoch administratívnych a obchodných budov. Záujemcov môže v tomto prípade osloviť ústredná poloha a rovnako aj nie celkom obvyklá architektúra.

...
Severská pohoda: Architektky inšpiroval škandinávsky životný štýl

Severská pohoda: Architektky inšpiroval škandinávsky životný štýl

Škandinávia je v trende a určite nie neprávom. Patrí k oblastiam s dobrou úrovňou života, o ktorej veľa napovie prístup k rozvoju urbanizovaného prostredia, stavajúci do popredia človeka a jeho každodenné bytie. Do týchto končín načreli aj hlavné architektky projektu Rezidence na Mariánské cestě z ID Studio. V návrhu pre spoločnosť DOMOPLAN sa rozhodli sprostredkovať niektoré kvality zo škandinávskeho životného štýlu.

...
Veľké domy priamo v golfovom areáli pod Tatrami, oživuje sa známy gánok

Veľké domy priamo v golfovom areáli pod Tatrami, oživuje sa známy gánok

Menej tradičné susedstvo sa dáva do pozornosti pri projekte Kráľovské vrcholy. Táto špeciálne vyčlenená kolekcia piatich pozemkov leží priamo v golfovom areáli v jednej z podtatranských obcí. Vďaka polohe a dizajnu plánovaných rekreačných stavieb dopraje budúcim obyvateľom nezanedbateľný luxus, každý deň im prinesie efektné obrazy slovenských veľhôr. 

...
Projekt s peknou tehličkovou fasádou prináša stabilitu do centra Bratislavy

Projekt s peknou tehličkovou fasádou prináša stabilitu do centra Bratislavy

Medzi novostavbami formujúcimi sa v oblasti bratislavského downtownu je projekt ZWIRN bezpochyby zaujímavým zjavom. Pri jeho tvorbe boli využité mestotvorné princípy, vďaka ktorým vznikla výhľadovo odolná štruktúra s príjemnou, uchopiteľnou mierkou a pri výstavbe sa navyše nezabudlo ani na detaily. Právoplatné kolaudačné rozhodnutie získal prvý obytný blok, pričom na konci februára bol spustený predaj druhej, v tomto prípade už záverečnej, etapy ...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon