Hľadáme rekreačný dom pri Zemplínskej šírave

Hľadáme rekreačný dom pri Zemplínskej šírave

Mať svoje útočisko a miesto na relax, ďaleko od hluku mesta, po tom túži stále viac ľudí. Vlastniť dom v horách alebo pri vode je splneným snom každej rodiny. Na Slovensku je takouto vychytenou lokalitou, doslova magnetom, Zemplínska šírava.

Dve sestry Michaela a Žaneta z východu by sa chceli na takomto mieste spolu stretávať. Najskôr s partnermi a neskôr aj s deťmi. Zemplínska šírava je ich srdcovkou. Hľadanie vhodnej nehnuteľnosti zobrali do svojich rúk a oslovili odborníkov z relácie Nové bývanie. Vlado Voštinár sa na hľadanie v tejto rekreačnej oblasti teší, ale upozorňuje ich, že rozpočet 185-tisíc eur je tak akurát. Nehnuteľnosti sú tu veľmi drahé.

Zdroj: Nové bývanie

Prvá ponuka vo Vínnom má dlhý, ale úzky pozemok. Domček je trošku menší pre potreby našich záujemcov a potreboval by ešte investície na prerábku. Najväčším benefitom sú krásne výhľady z terasy.

Zdroj: Nové bývanie

Na pozemku v tichej oblasti pod lesom v obci Kaluža, trošku ďalej od Šíravy, navštívili staršiu chatu s vhodnou rozlohou pre dve rodiny. Vykurovanie iba krbom je romantické, ale pri celoročnom bývaní nepohodlné. Dámy by ju rady zmodernizovali a toho sa ujala architektka Lucia Ortutová, ktorej návrh urobil z toho veľmi praktický a moderný priestor.

Zdroj: Nové bývanie

V Klokočove s výhľadom na Šíravu je moderná vkusná chalupa, ktorá zaujala na prvý pohľad. Má všetko, čo by potrebovali, netreba nič meniť, ale hneď vedľa v susedstve je opustený komplex, ktorý je rušivý nielen kvôli výhľadu, ale aj kvôli neistote, čo tam bude.

Zdroj: Nové bývanie

Bonusová ponuka je ako na želanie. Ponúka luxusné celoročné bývanie so všetkým, o čom sa dievčatám ani nesnívalo. Drevodom s bazénom, tenisovým ihriskom a len pár krokov od Šíravy. Chata je máličko nad rozpočet, ale zamiešala karty vo výbere.

Zdroj: Nové bývanie

Sestry si nemysleli, že by našli ponuku, ktorá by ich hneď dostala. Musia však urobiť kompromis, a to navýšiť rozpočet. Vážne nad tým uvažujú, musia to doma prebrať so svojimi partnermi a rýchlo reagovať na poslednú ponuku.

Ak si plánujete kúpiť chatu pri vode, pozrite si v nedeľu Nové bývanie a uvidíte, čo ponúkajú realitné kancelárie na Zemplínskej Šírave.

 

PR článok

Zdroj: Nové bývanie

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon