Nájsť nový dvojizbový byt v centre Piešťan je problém

Nájsť nový dvojizbový byt v centre Piešťan je problém

Nové bývanie budeme v poslednú májovú nedeľu hľadať v centre Piešťan. Marek tam dostal prácu, zatiaľ denne dochádza, ale rozhodol sa, že si kúpi byt. Má v meste už zázemie - priateľov aj prácu. Keďže hľadá niečo hlavne pre seba, tak to môže byť dvojizbový byt, ideálne prerobený a blízko centra. Rozpočet na kúpu je do 155-tisíc eur.

Patrícia Jarjabková z realitnej kancelárie Riešime bývanie vidí v tejto požiadavke problém. Dopyt po dvojizbových bytoch je mimoriadne veľký, preto sú drahšie a ceny sú porovnateľné s trojizbovými bytmi. Ceny sa môžu pohybovať od 2 300 € do 2 800€ za m². Vlado Voštinár Mareka trošku sklamal, pretože v centre Piešťan nenašiel tím Nového bývania nič voľné, a tak sa budú pohybovať čo najbližšie. Taktiež všade budú musieť robiť menšie stavebné úpravy. Každý týždeň sa pokúšame zadania klientov splniť, ak to nie je úplne možné, robíme všetko, aby sme sa k zadaniu priblížili.  

Zdroj: Nové bývanie

Prvá ponuka je na staršom sídlisku v dobrej lokalite, kde bude problém s parkovaním. Byt v pôvodnom stave je v malom, tehlovom bytovom dome s balkónom a pivnicou. Treba ho rekonštruovať a mínusom je chýbajúci výťah.

Zdroj: Nové bývanie

Ďalšia ponuka je opäť v malom bytovom dome, 10 minút od centra s dobrou občianskou vybavenosťou, so zeleňou v okolí a s napojením na cyklotrasu. Byt má 66 m², pôvodný majitelia ho prerobili na štvorizbový. Architektka Lucia Ortutová využila všetky možnosti bytu a vytvorila návrh na moderný a hlavne vzdušný dvojizbový byt. 

Zdroj: Nové bývanie

V tretej ponuke sa vrátime na Krajinskú ulici, ale do kompletne zrekonštruovaného dvojizbového bytu. Má dostatočnú rozlohu, komoru aj loggiu. Mínusom je len prízemie a blízkosť frekventovanej komunikácie. 

Zdroj: Nové bývanie

Len pár minút od Piešťan je obľúbená obec Banka, kde pôvodný rodinný dom zmenili na malý bytový dom. Môže si vybrať podľa rozlohy, akú veľkosť preferuje. Marek sa rozhodol pozrieť si trojizbový, s veľkou loggiou a dizajnom, ktorý sa mu páčil. Stačí len zariadiť a môže sa hneď nasťahovať. Byty majú vlastné kúrenie, sú kompletne prerobené, zateplené, s novou strechou a vlastným parkovaním. Nevýhodou môže byť dochádzanie do centra. 

Zdroj: Nové bývanie

Ak hľadáte nehnuteľnosť v Piešťanoch, nevynechajte reláciu Nové bývanie a uvidíte, akou ponukou vás môže toto mesto prekvapiť.

 

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon