Aká je ponuka na bývanie v mestách Liptovský Mikuláš a Liptovský Hrádok?

Aká je ponuka na bývanie v mestách Liptovský Mikuláš a Liptovský Hrádok?

Mladá rodinka s dcérkou žije u rodičov. Dom majú v krásnej prírode na Liptove, ale je to na samote. Chceli by žiť vo svojom byte a hlavne v meste, aby nemali všade ďaleko. Prvé bývanie by chceli mať blízko svojich rodín, a to v Liptovskom Mikuláši. Rozpočet majú do 150-tisíc eur na trojizbový byt, do ktorého by sa mohli hneď nasťahovať a nemusia prerábať.

Zdroj: Nové bývanie

Na úvod ideme na Jefremovskú ulicu do klasického osemposchodového paneláku. Byt je po čerstvej rekonštrukcii a ešte vonia novotou. Zmenená dispozícia preniesla kuchyňu do obývačky, čím vzniklo príjemné centrum bytu a z kuchyne je spálňa s balkónom. V byte je takto viac izieb, ale na malom priestore.

Zdroj: Nové bývanie

Druhá ponuka je na frekventovanej Priebežnej ulici. Byt má 74 m², výhodou sú veľké miestnosti, komora, kúpeľňa je síce menšia, ale má okienko. Je už síce na hrane rozpočtu, ale zmestili by sa doň.

Kompromis medzi cenou bytu a metrami štvorcovými je ísť mimo Liptovského Mikuláša. Pri kúpe nehnuteľnosti niekedy treba robiť kompromisy, a tak Vlado zoberie Sama do Liptovského Hrádku s tým, aby to posúdili priamo na mieste.

Zdroj: Nové bývanie

Ponuka je mimo centra, v časti Vyšné fabriky. Je zaujímavá viacerými benefitmi. Ide o veľký neprerobený štvorizbový byt s vlastným pozemkom na parkovanie, veľkou pivnicou a vo vnútrobloku majú nájomníci k dispozícii vlastné detské ihrisko. Architekt Balázs Füzék navrhol zaujímavú prerábku. Pri cene bytu by sa s ňou zmestili do stanoveného rozpočtu. Nevýhodami sú priemyselný objekt v susedstve a vzdialenosť od centra Hrádku aj Lipovského Mikuláša.

Zdroj: Nové bývanie

Tím Nového bývania preveril ceny pozemkov v okolí Mikuláša, určite by sa zmestili do rozpočtu a mohli by mať aj vlastný rodinný dom. Chce to len trochu viac námahy, ale výsledok bude stáť za to. Vlado Voštinár odviezol Sama do vzorového domu, ktorý by im stavebná firma postavila kdekoľvek na území celého Slovenska. Výhodou je rýchlosť stavby, ekologické materiály, dostavanie podľa vlastných predstáv. Bonusová ponuka by určite stála za tú námahu. Je to však ideálne bývanie pre mladú rodinu. 

Ak vás zaujíma, či sme našli ideálne bývanie pre mladú rodinku, pozrite si v nedeľu Nové bývanie na JOJke. 

Zdroj (text/foto/video): Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon