Má lepší bazén George Clooney či Jennifer Aniston? Pozrite si 10 najkrajších bazénov celebrít

Má lepší bazén George Clooney či Jennifer Aniston? Pozrite si 10 najkrajších bazénov celebrít

Možno si poviete, že čo už sa dá na jame s vodou urobiť excelentne. Ale fotografie bazénov hollywoodskych celebrít vás možno presvedčia, že môžu priniesť estetické pohľady spolu s úžasným vybavením pri vode.

01

V dome modelky Gisele Bündchen a hráča amerického futbalu Toma Bradyho v Los Angeles ponúka bazén s nekonečným okrajom impozantné výhľady na Tichý oceán miznúci za obzorom, takže vyzerá skutočne „nekonečný“. Bazén má dve rovné strany a jeden dlhý okraj, ktorý pomáha vytvárať dojem prirodzenej vodnej plochy. Paluba vyrobená z regenerovaných dubových dosiek vyčnieva do vody, aby dodala ilúziu.

Zdroj: architecturaldigest.com, foto Roger Davies

 

02

Gitarista skupiny Red Hot Chili Peppers zvaný Flea (Blcha) je skvelý hudobník, no má aj výborný vkus.  Jeho dom v Beverly Hills je prvotriedny luxus a na zaujímavosti mu pridáva bazén v tvare listu a domček na strome. Áno, pán Blcha, toto by sme brali!

Zdroj: mls.com

 

03

Adam Levine, sympatický frontman skupiny Maroon 5 si užíval toto pekné majestátne kúpalisko v historickom dome v Montecito niekoľko rokov. Dom ho stál 28,5 milióna dolárov, takže aj bazén stál za to.  Skvelý dizajn, vynikajúce terénne úpravy, elegantné prostredie. Nedávno sa presťahoval, ale za touto idylou mu musí byť ľúto.

Zdroj: Realtor.com

Zdroj: Realtor.com

04

Obľúbený komediálny herec Jim Belushi svoje mediteránske korene nezaprie, jeho sídlo v Los Angeles má stredomorskú atmosféru a bazén ju len zvýrazňuje. Nemá síce moderný vzhľad, ktorý niektorí v dnešnej dobe hľadajú, ale je to nóbl práca, ktorá sa na tento dvor dokonale hodí.

Zdroj: mls.com

Zdroj: mls.com

05

Módny návrhár Ralph Lauren je zarytý milovník klasiky so všetkým, čo k tomu patrí. Jeho bazén v sídle v Bedforde upúta na prvý pohľad vďaka romantickému bazénovému domu. Je plný vintage zariadenia a obklopený vysokými borovicami.

Zdroj: architecturaldigest.com, foto Björn Wallander

06

Americká modelka, herečka a speváčka Tyra Banks si svoj dom za 7,9 milióna dolárov vybrala dobre. Skvelý štýl, vynikajúci dizajn záhrady a jednoduchý, ale elegantný bazén s negatívnym okrajom. Tyre dávame jednotku s hviezdičkou.

Zdroj: mls.com

07

Miláčik divákov Jennifer Aniston je známa svojím citom pre dizajn a precíznosťou. Pri rekonštrukcii svojho domu v Bel Air, pôvodne od architekta Harolda W. Levitta z roku 1970 spolupracovala s dizajnérom Stephenom Shadleyom a premenila ho na príjemné útočisko. Bazén je krásny a obklopený travertínovou podlahou.

Zdroj: CONDÉ NAST

08

Kanadská speváčka Celine Dion s veľkým hlasom má aj veľké sídlo na Jupiter Island na Floride. Veľká bola aj jeho cena 72 miliónov dolárov. Bazén je tam taký veľký, že pôsobí ako jazero, okolo ktorého sú postavené rôzne budovy. Veľmi elegantné - ako Celine!

Zdroj: Sotheby´s Canada

Zdroj: Sotheby´s Canada

09

Bejzbalovú hviezdu Alexa Rodrigueza u nás až tak dobre nepoznáme, ale jeho bazén je taký unikátny, že v našom výbere nemôže chýbať. V jeho dome v Coral Gables na Floride, ktorý navrhli Briggs Edward Solomon a architektonická firma Choeff Levy Fischman, oddychuje pri bazéne s mokrým okrajom, zatiaľ čo nábytok Jamesa Persea zaberá priľahlú kabínku na grilovanie. Pozemok upravila krajinná architektúra Christophera Cawleyho, dvor bol vybavený umelou trávou na úsporu vody.

Zdroj: architecturaldigest.com, foto Björn Wallander

Zdroj: architecturaldigest.com, foto Björn Wallander

 

10

Sympaťák George Clooney má domy nielen vo Francúzsku a Taliansku, ale aj v Mexiku. Tento s bazénom na mexickom polostrove Baja California sa fakt vydaril. Slnečníky Santa Barbara Designs dopĺňajú na mieru vyrobené sedenie z teakového dreva Jasper na terase Legorreta + Legorreta navrhnutej pri bazéne.

Zdroj: CONDÉ NAST

Zdroj: architecturaldigest.com, poolandspa.com, dirt.com

Zdroj foto: architecturaldigest.com, mls.com, Realtor.com, Sotheby´s Canada, CONDÉ NAST

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon