Jennifer Aniston si kúpila „Toskánsku farmu“ od slávnej moderátorky Oprah Winfrey

Jennifer Aniston si kúpila „Toskánsku farmu“ od slávnej moderátorky Oprah Winfrey

Obľúbená herečka Jennifer Aniston (53) už dlho nie je aktívna na realitnom trhu, tejto ponuke od svojej priateľky Oprah však neodolala. Sídlo v celebritnej kalifornskej enkláve Montecito sa jej zapáčilo a kúpu odklepla za 14,8 milióna dolárov.

Zdroj: accessonline.com

Niektoré hollywoodske celebrity hrajú realitné Monopoly s vysokými stávkami. V týchto rušných časoch tak dokážu za pár mesiacov zarobiť slušné milióny. Ich obľúbeným herným poľom je aj Montecito, časť celebritného letoviska Santa Barbara kúsok od LA. Jednou z podnikavých hviezd je aj mediálna titánka, najslávnejšia americká moderátorka Oprah Winfrey, ktorá za posledné 2 mesiace predala veľký majetok v dvoch samostatných transakciách v celkovej výške zhruba 17 miliónov dolárov.

Zdroj: Google

Winfrey v tichosti získala začiatkom roku 2021 veľmi lukratívnu nehnuteľnosť za 10,5 milióna dolárov. Bol to rozľahlý komplex s plochou viac ako 0,8 hektára, ktorý zahŕňal hlavnú vilu v stredomorskom štýle, dve malé chatky a svieži pozemok. Zdá sa, že Winfrey rozdelila pozemok na dve časti a obe predala iným kupcom, ktorí boli obaja jej priateľmi. V polovici augusta boli predané dve malé chatky za 2,3 milióna dolárov Bobovi Greenovi, jej dlhoročnému osobnému trénerovi a správcovi nehnuteľností. Nasledujúci týždeň získala vilu v mediteránskom štýle s krásnym pozemkom herečka Jennifer Aniston za 14,8 milióna dolárov. Dobrá práca.

Zdroj: BackGrid

Nová Jenniferina vila je všeobecne známa, volajú ju „Toskánska farma“, no dlhé desaťročia nemal nikto možnosť odfotiť jej interiér. Bola postavená v roku 1998 a odvtedy ju vlastnil manažér hedžového fondu z New Yorku Fred Shuman. Nehnuteľnosť dal zrenovovať v roku 2008 a dnes komplex v tvare S zahŕňa štyri spálne, tri veľké kúpeľne a jednu menšiu na ploche 400 m2. V bujne zalesnenom  areáli, ktorý zaberá pol hektára, je tiež malý samostatne stojaci hosťovský dom alebo fitness.

Zdroj: BackGrid

Jennifer si určite užije svieže trávniky, udržiavané záhrady, terasy, množstvo urastených dubov aj parkovisko, ktoré bez problémov pojme 15 áut. Dlhá príjazdová cesta je uzavretá bránou a dom je z ulice neviditeľný, zato zvnútra ponúka panoramatické výhľady na oceán a hory.

Zdroj: Coldwell Banker

Oprah Winfrey je už v súčasnosti nielen mediálnym, ale aj realitným magnátom, vlastní množstvo nehnuteľností a svojej priateľke by neponúkla nič, čo by sama nevyskúšala. Len o kúsok ďalej od nového domu Jennifer Aniston v Montecito žije už viac ako 20 rokov na monumentálnom ranči Promised Land (Zasľúbená krajina) s plochou 26 hektárov, ktorý je aj jej hlavnou rezidenciou.

Obrovské sídlo Oprah Winfrey v Montecito. Zdroj: Carrillo/CelebrityHomePhotos.com

Hlavným sídlom Jennifer Aniston pravdepodobne zostane luxusný dom v Bel Air, ktorý si kúpila v roku 2012 za 21 miliónov dolárov. Do jeho renovácie už investovala veľké peniaze a zdá sa, že je to jej obľúbené útočisko.

Zdroj: dirt.com

Zdroj foto: Amy Sussman/Getty Images pre The Hollywood Reporter; accessonline.com, Google, BackGrid, Coldwell Banker, Carrillo/CelebrityHomePhotos.com

 

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon