Piešťanský projekt Mojmírka láka domácich aj cezpoľných

Piešťanský projekt Mojmírka láka domácich aj cezpoľných

Bývať moderne v kúpeľnom meste s pokojným, no kozmopolitným koloritom, a byť pritom v pohodlnom dosahu Bratislavy, to je snom mnohých. Niekedy sa sny môžu plniť – a dôkazom toho je aj rezidenčný projekt Mojmírka v Piešťanoch, ktorý je tesne pred dokončením.

V centre záujmu je vždy dobrá lokalita

Či hľadáte nehnuteľnosť na trvalé bývanie, na rekreáciu alebo skôr pozeráte na kúpu nehnuteľnosti ako na investičnú príležitosť, ktorej hodnota časom porastie, hlavným kritériom výberu je lokalita, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza. Pri rezidencii Mojmírka nespravíte krok vedľa ani v jednom z troch vyššie spomenutých prípadov. Projekt vyrastá v zabývanej lokalite Piešťan s kompletne vybudovanou infraštruktúrou. Skvele zapadá do koloritu tohto kúpeľného mesta, je v blízkosti centra, v susedstve zástavby rodinných domov a lokality, kde nie je problém pešo prejsť do obchodov, odviezť deti do školy či škôlky, prejsť sa v parku, alebo si užiť večer na pešej zóne. Všetko, čo Piešťany ponúkajú, je blízko.  Navyše, strategická poloha Piešťan umožňuje rýchle dochádzanie do viacerých kútov Slovenska. Po diaľnici ste v Bratislave za menej ako hodinu a vlakom to tiež netrvá o nič dlhšie. Práve vlakové spojenie a dostupnosť diaľnice sú faktormi, ktoré z Piešťan robia zaujímavé miesto na bývanie aj  pre ľudí, ktorí svoj pracovný život majú úzko spojený s Trnavou, Trenčínom alebo Bratislavou.

Zdroj: púpava development 

Kvalitné bývanie je výhodné aj z finančného hľadiska

Kvalitné bývanie nemá byť „iba“ krásne. V súčasnosti, keď čoraz viac pozeráme aj na ekonomickú stránku veci, je bývanie v kvalitnej a prakticky riešenej novostavbe voľbou rozumu. Rezidenčný projekt Mojmírka svojím architektonickým riešením budovy a dispozičným riešením bytov rešpektuje aktuálne trendy bývania a prináša funkčné dispozície s praktickými výmerami obytných plôch bez hluchých metrov štvorcových.  Svojim budúcim obyvateľom poskytne aj niečo naviac – napríklad bezproblémového parkovania v garážovom dome pod budovou alebo privátne relaxačné zelené plochy prístupné iba obyvateľom rezidenčného komplexu. Vďaka použitým novým kvalitným materiálom sa bývanie v takejto novostavbe stáva aj energeticky menej náročným, čo sa odzrkadľuje v nižších pravidelných mesačných platbách za energie. Mimochodom,  spomínaná unikátna  zelená vegetačná strecha, ktorá je umiestnená nad prvým podlažím, šetrí energie, umožňuje využitie dažďovej vody a zvyšuje kvalitu ovzdušia a životného prostredia v okolí.

Zdroj: púpava development

Pohodlné, bezpečné a s pocitom súkromia – také bude bývanie v Mojmírke

Už fakt, že v dvoch obytných budovách prepojených zelenou vegetačnou strechou s privátnym átriom  sa bude nachádzať len 16 bytov, dáva za pravdu tomuto tvrdeniu. Byty v projekte sú 2-izbové a 3-izbové a ku každému bytu prislúcha minimálne jeden balkón, ktorý rozširuje priestor bytu o súkromný využiteľný exteriér.  Ďalšími praktickými bonusmi zvyšujúcimi komfort bývania je bezproblémové parkovanie vďaka parkovaniu v podzemnej garáži, výťah na každé poschodie, a to aj priamo z garáže, pivničná kobka ku každému bytu a spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov. Ostatne, hrubá stavba rezidenčného projektu Mojmírka pomaly finišuje, no vy si celkom jasnú predstavu o tom, ako sa v nej bude bývať, môžete spraviť aj z prehliadky fotogalérie na webe projektu alebo si rovno pozrieť detailné dispozície voľných bytov.

Budúce Vianoce už môžete sláviť vo svojom v Piešťanoch

Kolaudácia projektu je plánovaná na prvú polovicu roka 2023, takže budúce Vianoce už môžete tráviť vo svojom byte v tomto kúpeľnom meste a nechať sa rozmaznávať kúpeľnými procedúrami a atmosférou, ktorú najznámejšie slovenské kúpele ponúkajú. A je len na vás, či sa Piešťany stanú pre vás trvalým bydliskom alebo sa svoj nový byt v Mojmírke rozhodnete využívať len rekreačne a po zbytok roka ho budete prenajímať. Mojmírka je vzdialená len pol hodinu pešo od kúpeľného ostrova, a preto byt v nej dokáže výborne doplniť ubytovacie kapacity mesta a má skvelý potenciál celoročného prenájmu. 

Zdroj: púpava development

Zdroj foto: púpava development 

PR článok

 

Diskusia

Podobné články

Vyberte si. Klasický či industriálny šarm v Bottova Residence

Vyberte si. Klasický či industriálny šarm v Bottova Residence

Výhody bývania v meste, a to priamo centrálnej oblasti Banskej Bystrice, budú môcť od budúceho roka využívať obyvatelia projektu Bottova Residence. Zostava 27 nových bytov vznikne po adaptácií dvoch administratívnych a obchodných budov. Záujemcov môže v tomto prípade osloviť ústredná poloha a rovnako aj nie celkom obvyklá architektúra.

...
Severská pohoda: Architektky inšpiroval škandinávsky životný štýl

Severská pohoda: Architektky inšpiroval škandinávsky životný štýl

Škandinávia je v trende a určite nie neprávom. Patrí k oblastiam s dobrou úrovňou života, o ktorej veľa napovie prístup k rozvoju urbanizovaného prostredia, stavajúci do popredia človeka a jeho každodenné bytie. Do týchto končín načreli aj hlavné architektky projektu Rezidence na Mariánské cestě z ID Studio. V návrhu pre spoločnosť DOMOPLAN sa rozhodli sprostredkovať niektoré kvality zo škandinávskeho životného štýlu.

...
Veľké domy priamo v golfovom areáli pod Tatrami, oživuje sa známy gánok

Veľké domy priamo v golfovom areáli pod Tatrami, oživuje sa známy gánok

Menej tradičné susedstvo sa dáva do pozornosti pri projekte Kráľovské vrcholy. Táto špeciálne vyčlenená kolekcia piatich pozemkov leží priamo v golfovom areáli v jednej z podtatranských obcí. Vďaka polohe a dizajnu plánovaných rekreačných stavieb dopraje budúcim obyvateľom nezanedbateľný luxus, každý deň im prinesie efektné obrazy slovenských veľhôr. 

...
Projekt s peknou tehličkovou fasádou prináša stabilitu do centra Bratislavy

Projekt s peknou tehličkovou fasádou prináša stabilitu do centra Bratislavy

Medzi novostavbami formujúcimi sa v oblasti bratislavského downtownu je projekt ZWIRN bezpochyby zaujímavým zjavom. Pri jeho tvorbe boli využité mestotvorné princípy, vďaka ktorým vznikla výhľadovo odolná štruktúra s príjemnou, uchopiteľnou mierkou a pri výstavbe sa navyše nezabudlo ani na detaily. Právoplatné kolaudačné rozhodnutie získal prvý obytný blok, pričom na konci februára bol spustený predaj druhej, v tomto prípade už záverečnej, etapy ...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon