Strašidelný spevák Marilyn Manson nič nerobí, ale 2,2 miliónov dolárov na nový dom si našiel

Strašidelný spevák Marilyn Manson nič nerobí, ale 2,2 miliónov dolárov na nový dom si našiel

Monštruózny rocker už 2 roky nič nevydal, no zjavne má dosť úspor na slušné bývanie v Los Angeles. Asi ho zaujalo súkromné nahrávacie štúdio vybudované v bývalej garáži. Ináč jeho nové sídlo v tichej štvrti vyzerá nenápadne, ako bývanie pre dôchodcu, šťastnú rodinku alebo napríklad aj... krytie sériového vraha.

Zdroj: Maisonre

Vyslúžilý búrlivák Marilyn Manson (53) priznáva, že jeho kariéra je „v kýbli“. Najväčšiu slávu zažil v 90-tych rokoch, odvtedy mu predaje klesajú, posledný album We Are Chaos vydal pred 2 rokmi. Stále mu však ostáva dosť energie, aby zapĺňal bulvárne rubriky. Vlani ho napríklad niekoľko žien zo šoubiznisu obvinilo z psychického a sexuálneho zneužívania. Je dosť prekvapivé, kde popri súdnych výdavkoch na to vzal, no zjavne našetril dosť na to, aby si mohol dovoliť pôsobivú zmenu bývania.

Zdroj: Maisonre

Zdroj: Maisonre

Kontroverzný heavymetalový umelec nedávno predal svoj dlhoročný dom v Hollywood Hills za 1,8 milióna dolárov a zaplatil približne 2,2 milióna dolárov za odľahlú nehnuteľnosť v neďalekom Glendale. Nehnuteľnosť z roku 1964 nedávno „s láskou zrekonštruoval“ bývalý majiteľ, skladateľ Jeremy Ruzumna. Previedol niekoľko malých aktualizácií domu a tou najvýznamnejšou bola premena samostatnej garáže pre dve autá na profesionálne nahrávacie štúdio, doplnené zvukotesnými stenami. Toto vybavenie Mansona nepochybne oslovilo a možno očakáva nádych inšpirácie.

Zdroj: Maisonre

Zdroj: Maisonre

Zdroj: Maisonre

Zdroj: Maisonre

Dom v pokojnej odľahlej uličke na kopci za dlhou príjazdovou cestou vytvára úplne odlišnú atmosféru od rušného mesta Los Angeles. Vo vnútri kompaktnej rezidencie sú 4 spálne a 3 kúpeľne na dvoch poschodiach s celkovou obytnou plochou takmer 200 m2. Strmé schodisko vedie hore k dvojitým predným dverám, ktoré sa otvárajú do úzkej, ale dvojnásobne vysokej haly. Na druhom konci chodby sa nachádza presvetlená obývacia izba s drevenými podlahami a lávovým krbom.

Zdroj: Maisonre

Zdroj: Maisonre

Zdroj: Maisonre

Medzi ďalšie zaujímavosti vily patrí otvorený koncept rodinného a jedálenského priestoru, drevený balkón ideálny na stolovanie pod holým nebom a kompletne zrekonštruovaná kuchyňa so spotrebičmi Viking, skriňami na mieru a kuchynským ostrovom na mieru.

Zdroj: Maisonre

Zdroj: Maisonre

Veľké okná ponúkajú výhľad na početné starobylé duby, ktoré obklopujú celý pozemok, dom a nahrávacie štúdio v záplave zelene. Viaceré drevené terasy poskytujú pekné výhľady na prírodu a trávnik za štúdiom. Tak dúfame, že v takomto malebnom prostredí sa nepokojná duša Marilyna Mansona zbaví trýznivých poryvov a príde na krajšie myšlienky.

Zdroj: dirt.com

Zdroj foto: Maisonre

 

Ingrid Kántorová
Autor
Ingrid Kántorová

Ingrid Kántorová je redaktorkou portálu Nehnuteľnosti.sk od roku 2018. Zameriava sa na dizajn nehnuteľností, energetickú efektívnosť stavieb, legislatívne témy a bývanie celebrít.

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon