Dom pre milovníčku psíkov

Dom pre milovníčku psíkov

V okolí Senca budeme hľadať dom pre Andreu, ktorá je milovníčku psov. Rada by si osvojila viac psíkov bez domova, ale nemá na to priestor, tak jej ho pomôžeme v relácii Nové bývanie hľadať. Dom môže byť starší, dôležitá je záhrada s výbehom pre jej miláčikov. Nehnuteľnosť by mala byť v okolí Senca, v blízkosti prírody, cenovo dostupná a taká, ktorá nepotrebuje ďalšie investície. Andrejka zatiaľ býva v byte, momentálne má doma len jedného psíka, ale rada by poskytla domov viacerým. Je mimoriadne aktívna. Pomáha útulkom s rôznymi zbierkami a aukciami, aby mali peniaze na prevádzku. Rozpočet má 200-tisíc eur.

Martin Čapo: „Zadanie nie je úplne štandardné a poskytuje priestor objaviť nehnuteľnosť na okraji záujmu a možno za lepšiu cenu.“

V Královej pri Senci je v ponuke realitnej kancelárie starší, celkom dobre vyzerajúci dom, ktorý bude potrebovať menšiu rekonštrukciu. Má veľký pozemok s priestorom na  hospodárenie. Len cena je na hranici jej možností.

Zdroj: Nové bývanie

V peknom prostredí blízko jazera vo Veľkom Bieli je priestranný starší dom s pozemkom, ktorý má však v tesnej blízkosti prístupovú cestu na ďalšie stavebné pozemky, ktoré vznikli za domom. Architektka Lucia Ortutová dom navrhla podľa potrieb Andrejky, ktorá by si tam mohla zriadiť napríklad aj útulok alebo sklad. Jedinou nevýhodou je perspektíva stavebného ruchu, ktorý tam nastane.

Zdroj: Nové bývanie

Starší rodinný dom v Čataji je v príjemnom prostredí. Na šikovnom pozemku sa nachádza aj nedostavaná prístavba a letná kuchynka. Toto všetko poskytuje do budúcnosti perspektívu vybudovať hotel pre psov. Dom je síce starší, potrebuje úpravy, ale má potenciál. 

Zdroj: Nové bývanie

Na záver zoberie Vlado Voštinár Andrejku do obce Most pri Bratislave. Novostavba sa nachádza v rekreačnej lokalite blízko troch jazier, s vynikajúcimi možnosťami využitia voľného času. Dom treba len zariadiť a nasťahovať sa, vybrať si môže z viacerých typov, ktoré ponúka staviteľ. Nevýhodou je menší pozemok, tesné susedské vzťahy a nutnosť dochádzať autom.

Zdroj: Nové bývanie

Ceny nehnuteľností našu záujemkyňu prekvapili. Nečakala, že budú také vysoké. Našla si medzi nimi takú, ktorá ju zaujala, ale bude ešte ďalej hľadať.

Rada Martina Čapa z kancelárie Riešime bývanie na záver: „Keď riešime bývanie a nemáme úplne štandardné zadanie, je dobré to poňať ako výhodu. Môžeme hľadať v lokalitách typy nehnuteľností, ktoré bežný dopyt nevyhľadáva. Je nevyhnutné mať predstavivosť a vyhrnúť si rukávy.“

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon