Ponuky v Žilinskom alebo Trenčianskom kraji, ktoré vám ukážeme, stoja za investíciu

Ponuky v Žilinskom alebo Trenčianskom kraji, ktoré vám ukážeme, stoja za investíciu

Do Nového bývania prihlásila svojich rodičov dcéra. V nedeľu podvečer na JOJke budeme hľadať nový domov pre rodinu z Ukrajiny. Žijú na Slovensku už dlhšie, dcéra študuje v Bratislave a plánujú u nás žiť natrvalo. Hľadáme domček s akurátnym pozemkom do 250-tisíc eur a Vlado Voštinár manželov povozí po celom Trenčianskom aj Žilinskom kraji. Navštívia síce menej známe, ale predsa prekrásne slovenské obce.

Odborník na reality Martin Čapo zhodnotil zadanie: „Na tomto zadaní je najlepšia hlavne flexibilita polohy, ktorá ponúka viaceré možnosti.“

Horná Maríková je tichá dedinka blízko Považskej Bystrice, kde je v ponuke na okraji nový, zariadený, útulný domček na peknom pozemku. Jedinou nevýhodou je, že je to o niečo ďalej od mesta.

Zdroj: Nové bývanie

Horný Hričov je obec vzdialená pár kilometrov od Žiliny, odkiaľ sa veľmi ľahko dostanú za pár minút do centra mesta. Priestranný dom je v centre, obklopený peknou výsadbou. Potreboval by síce menšie úpravy, ale nevýhodou je vyššia cena.

Zdroj: Nové bývanie

Neďaleko Trenčína, v malej obci Slatinka nad Bebravou, je ponuka, ktorá zaujala hneď na prvý pohľad. Útulný, krásny, zariadený rodinný dom, s letným domčekom aj s bazénom na pozemku. Už sa len nasťahovať. Táto ponuka všetkých nadchla a nedá sa jej nič vytknúť. Dokonca aj cena je prijateľná.

Zdroj: Nové bývanie 

Bonusová ponuka je tehlová novostavba, holodom, len pár minút od Trenčína, v malej obci Chocholná Velčice. Dom je síce na menšom pozemku, ale architekt Balázs Füzék ho zobral do parády a urobil im návrh na mieru. Stavbu môžu kúpiť v štandarde alebo v stave holodomu, no do rozpočtu by sa zmestili. 

Zdroj: Nové bývanie

Je z čoho vyberať. Manželom sa páčili dve ponuky a rozhodovanie teda bude ťažké, ale určite si jednu z nich vyberú. Ešte potrebujú doriešiť financie a potom sa už tešia na svoje nové bývanie.

Dobrá realitná rada na záver: „Keď riešime bývanie v podobe staršieho domu, triezve a vhodné je aj aj odborné zhodnotenie technického stavu priamo na mieste. Niekoľko sto eur zainvestovaných pri kúpe môže ušetriť nepríjemné prekvapenia predtým než sa nasťahujete.“

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon