Chaty pri vode na východe Slovenska hľadajú odborníci z Nového bývania

Chaty pri vode na východe Slovenska hľadajú odborníci z Nového bývania

Jednou z najdlhšie vysielaných relácií na JOJke je obľúbené Nové bývanie. Na obrazovkách TV JOJ štartovalo v septembri 2007 a nakrúca sa nepretržite už 16. rok. Moderátorom je obľúbený a divákom dobre známy Vlado Voštinár!

Úspech relácie potvrdzujú aj neustále sa opakujúce popredné priečky v rebríčkoch diváckej sledovanosti. A tak ani v novej sezóne divákov nesklameme, a v Novom bývaní nebudú chýbať ani jej na slovo vzatý odborníci: architekti Lucia Ortutová, Silvia Brna, Balázs Füzék a Michal Skrak. Všetky nehnuteľnosti hodnotí ďalší odborník na nehnuteľnosti Martin Čapo. Neoddeliteľnou súčasťou Nového bývania je realitná rada na záver relácie.

V prvej premiérovej časti tohto roka sa vyberieme hľadať chaty pri vode pre mladý pár Júliu a Daniela. Žijú v Košiciach a chceli by chatku určenú na víkendy a dovolenky. Ideálne čo najbližšie pri vode, v peknej prírode. Preferujú Domašu, Zemplínsku Šíravu alebo Ružín, tak do 80km od Košíc. Na víkendové bývanie si vyčlenili rozpočet do 170-tisíc eur. 

S výhľadom na Domašu a v jej tesnej blízkosti sa nachádza prvá drevená chatka, ktorá je ešte pred dokončením. Ide o menšiu novostavbu na maličkom pozemku a v tesnej blízkosti sú ďalšie nehnuteľnosti, takže nebudú mať priestor na veľké súkromie. 

Zdroj: Nové bývanie

Vo Vínnom pri Zemplínskej Šírave je na predaj hneď pri vode zabývaný, poschodový asi tridsaťročný murovaný domček s vínnou pivnicou a rodiacim vinohradom v záhrade. Táto ponuka má potenciál a ten sa snažil vyzdvihnúť aj architekt Michal Skrak, ktorého moderný návrh chatu ukázal v úplne inom svetle. 

Zdroj: Nové bývanie

Najbližšie ku Košiciam je vodná nádrž Ružín, kde je v ponuke chatka vhodná hlavne pre rybára s priamym prístupom k vode a veľkou miestnosťou na náradie. Samotná nehnuteľnosť nie je veľká, ale s priestranným pozemkom. Nevýhodou je železnica v blízkosti. 

Zdroj: Nové bývanie

Bonusová ponuka na záver je murovaná novostavba v stave holodomu na Zemplínskej Šírave s vlastným pozemkom. Moderný rekreačný dom je skôr pre mestského chatára, ktorý nemá chuť každý víkend pracovať, ale oddychovať.

Zdroj: Nové bývanie

Realitná rada Martina Čapa na záver: „Keď riešime bývanie ako rekreáciu je dôležité mať jasno v tom ako tam budeme tráviť čas. Možností je pomerne veľa, ale to čo sadne rybári nesadne vinárovi, preto je dobré si to premyslieť, aby sme nemenili takéto bývanie po pár rokoch.“

Nezabudnite si v nedeľu 5.februára o 17:50 zapnúť na JOJke vaše obľúbené Nové bývanie. Máte sa opäť na čo tešiť!

Zdroj: Nové bývanie

PR článok

Diskusia

Podobné články

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon