Novostavby v Bratislave sú moderné, drahé, ale dopyt  po nich neustále rastie

Novostavby v Bratislave sú moderné, drahé, ale dopyt po nich neustále rastie

Z provizórneho bývania sa chce Tomáš presťahovať do vlastného trojizbového bytu. Uprednostnil by novostavbu, ale nevadí mu ani periféria Bratislavy. Oslovil so svojou požiadavkou Vlada Voštinára, ktorý sa do zadania pustil spolu so svojim tímom. Vo finančnom limite 330-tisíc eur našli viaceré zaujímavé ponuky. Ak vás zaujíma, aká je situácia na trhu nehnuteľností v Bratislave, pozrite si v nedeľu o 17:50 na JOJke reláciu Nové bývanie.

Prvá ponuka je v atraktívnej časti Petržalky, na Černyševského ulici s dobrou dostupnosťou do centra mesta. Nevýhodou je malá výmera bytu, ktorú kompenzuje pekná terasa s vírivkou. Problémom je malá izba bez priameho svetla, čo z bytu robí len dva a pol izbový byt, zaň je cena pomerne vysoká a ešte treba dokúpiť garážové státie. 

Zdroj: Nové bývanie

Projekt v novej štvrti v Ružinove, Nuppu, je v dobrej lokalite s dobrou dostupnosťou na pešo alebo mestskou dopravou do centra. Byt je svetlý, dobre orientovaný, zabývaný a vkusne zariadený. Výhodou sú komunitné priestory pre deti a na trávenie voľného času v rámci objektu. Určite by bolo pred kúpou dobré preveriť si hlučnosť, vzhľadom na blízkosť diaľničného obchvatu. Za vonkajšie alebo vnútorné parkovanie si treba ešte doplatiť. 

Zdroj: Nové bývanie

Ďalej sa presunieme do moderného a nového komplexu Čerešne v Dúbravke. Tam práve prebieha kolaudácia druhej etapy projektu. Maklérka predvedie Tomášovi a Vladovi vzorový štvorizbový zariadený byt, ktorý je určený na unikátnu službu
pre budúcich nájomníkov - bývanie na skúšku. Po tejto skúsenosti budú majitelia vedieť, či im takéto bývanie vyhovuje. Na predaj je však o niečo menší, trojizbový byt, ktorý vizualizuje a dizajnovo navrhne architektka Lucia Ortutová. 

Zdroj: Nové bývanie

Na záver pôjdeme do novej okrajovej časti Bory, ktorá je práve v stavebnom rozmachu. Okrem nákupného centra je v blízkosti nová nemocnica a dobré napojenie na diaľnicu. Trojizbový byt s loggiou predávajú priamo majitelia, nie je zariadený, má dve miesta na parkovanie a pivničku.

Zdroj: Nové bývanie

Realitná rada od odborníka a prezidenta Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska Jána Palenčára pre divákov znie: „Klientom odporúčam, aby sa pri kúpe novostavby obrátili na dizajnéra, ktorý im pomôže s dozariadením bytu. Z vlastnej skúsenosti viem, že takto investované peniaze sa užívaním vkusného a praktického bytu rýchlo vrátia.“  

 

PR článok

Zdroj (text/foto): Nové bývanie

Diskusia

Podobné články

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Neblahý obrat osudu: Slávny rapper Kanye West predáva ikonický betónový dom v Malibu so stratou 18 miliónov dolárov

Americký hudobník Kanye West (46), teraz známy ako Ye, nesie na svojich pleciach bremeno celej svojej kariéry a boja s realitou. Aj keď jeho betónový dom predstavuje architektonický skvost a symbol bohatstva a luxusu, nedokončené renovácie ho zanechávajú na pokraji záujmu. Nájde sa niekto, kto ocení skrytú krásu a potenciál tohto domu?

...
Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Podarí sa nájsť v Novom bývaní trojizbový byt v Pezinku aj pri nižšom rozpočte?

Vlado Voštinár so svojim tímom bude hľadať trojizbový byt v Pezinku. Mário a jeho priateľka vlastnia menšie byty a rozhodli sa ich predať a kúpiť si spoločný väčší byt, ktorý by bol perspektívny do budúcnosti, ak si založia rodinu. Majú obmedzený rozpočet do 180-tisíc euro, a tak budú musieť zostať v byte, aj keby sa im určite páčil dom s garážou, ale ten si môžu kúpiť aj neskôr.

...
Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon