Dom slávnej Katherine Hepburn na predaj. V akom luxuse žila?

Dom slávnej Katherine Hepburn na predaj. V akom luxuse žila?

Dom slávnej herečky Katherine Hepburn je na predaj. Na trh sa dostal na konci mája tohto roka. Jeho cena je vyčíslená na 14 800 000 dolárov (takmer 11 100 000 eur). Za svoje peniaze dostane nový majiteľ skutočný luxus.

 

Dom stojí v Connecticute na Long Island Sound na pozemkoch s rozlohou 1,5 akra, pričom viac ako 200 metrov tvorí súkromná piesočná pláž. Nehnuteľnosť má za sebou navyše mimoriadnu rekonštrukciu, ktorá začala v roku 2005. Postaral sa o ňu newyorkský staviteľ Frank Scia. Predaj domu má na starosti agentúra William Pitt and Julia B. Fee Sotheby’s International Realty .

 

 

 

Dokonalé rodinné sídlo

 

Dom je stelesnením rodinného sídla. Bol postavený v roku 1939 a poskytuje viac ako 740 metrov štvorcových obytnej plochy. Má 6 spální, pričom každá z nich má aj vlastnú kúpeľňu. Nechýba tu ani 7 krbov, samozrejmosťou je kuchyňa, špajza, obývačka a jedáleň s výhľadom na rybník či práčovňa.

 

Okrem pláže dom disponuje aj vlastným prístavom a rybníkom, je tu tiež veranda, športové ihrisko a bazén. Je možné tu konca pristáť s hydroplánom. Vzhľadom na svoju polohu, ponúka dom skutočné súkromie a ničím nerušený výhľad. Možno ho tak označiť za dokonalé miesto na život, kde majiteľovi rozhodne nebude nič chýbať.

 

Dom Katherine Hepburn bol naposledy na predaj v roku 2004, kedy stál 6 000 000 dolárov (cca 4 500 000 eur). Jeho cena tak značne stúpla. Herečka ho používala po dobu 65 rokov ako svoje letné sídlo.

 

Katherine Hepburn patrila k najvýraznejším ikonám svetového filmu a divadla. Získala najviac Oscarov za najlepší ženský herecký výkon a bola tiež označená za najväčšiu herečku všetkých čias. Získať jej dom je teda skutočným triumfom.

 

Zdroj: Nehnutelnosti.sk, William Pitt and Julia B. Fee Sotheby’s International Realty, Zillow.com

Foto: SITA

Video: William Pitt and Julia B. Fee Sotheby’s International Realty

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon