Ubytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovať

Ubytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovať

S týmto výrobkom dostáva stanovanie v prírode nový rozmer. Ak chcete zažiť skutočné dobrodružstvo alebo túžite len tak leňošiť v korunách stromov, tento výrobok môže byť pre vás ako stvorený. Zoznámte sa, toto je Roomoon!

Ubytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovať

 V skutočnosti sa jedná o stan, v ktorom môžete stráviť príjemné chvíle v prírode. My si ho však vieme predstaviť aj ako ideálny doplnok do záhrady, kde môžete nerušene stráviť chvíle oddychu a leňošenia, ktoré vám susedia budú určite závidieť. Dá sa používať dlhodobo – 5 dní, ale aj 5 rokov. Je totiž vyrobený z odolného materiálu a podľa výrobcu vydrží aj v nepriaznivom počasí.

 Dizajnérom tohto výrobku je len 19-ročný Rufus Martin, prezývaný aj Roo. Jeho výrobok je inšpirovaný tvarom obyčajnej cibule. Má podobu veľkej gule, určenej na zavesenie na strom do výšky maximálne 3 metre. Stan sa do výšky vyťahuje pomocou kladky a proti neželanému rozhojdaniu je ukotvený lanom.

 Veľmi pohodlne sa v ňom vyspia 2 ľudia, celkovo sa doň zmestí až 5 osôb. Maximálna šírka stanu je 2,3 metra, šírka podlahy je 1,8 metra. Plášť má viacero otvorov, cez ktoré môžete pohodlne sledovať okolie. Keď sa stan večer rozsvieti, pripomína veľký mesiac.

 Ubytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovať

Kvalitný a prenosný

 Podlaha stanu je vyrobená z ľahkého borovicového dreva, možno ju jednoducho preniesť, no je aj dostatočne pevná. Konštrukcia je vyrobená z ocele, takže odolá aj rôznym poveternostným  vplyvom a zlému počasiu.

 Stan je prenosný, bez problémov ho dokážu premiestniť dvaja ľudia. „Je dostupný v obrovskej škále farieb, užívateľ si môže vytvoriť svoj vlastný Roomoon,“ uviedol pre Nehnuteľnosti.sk dizajnér. Okrem farby si môže klient vybrať aj inú veľkosť či vybavenie.

 „Byť v Roomoon je ako byť v balóne plachtiacom cez stromy k nebesiam,“ píše sa na webovej stránke výrobcu. Výrobca tvrdí, že jedná o pohodlné, stabilné a dostupné riešenie pre každého. Na druhej strane však musíme povedať, že nie je zrovna najlacnejší. Jeho cena je 3 500 libier, čiže približne 4 400 eur. Jedná sa však o poctivú ručnú prácu z kvalitných materiálov a skutočne originálny dizajn.

 Ubytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovaťUbytujte sa v balóne! Môžete v ňom stanovať alebo len tak oddychovať

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, Hangingtentcompany.com, Dailymail.co.uk

Foto: Alex Mourant

Diskusia

Podobné články

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

6 trendy nápadov, ako prevzdušniť malú obývaciu izbu

Súčasný trend kompaktnejších bytov aj domov s nižšou metrážou so sebou prináša výzvy pri výbere nábytku a dekorácií. Veľké dekoratívne kusy nábytku striedajú tie kompaktnejšie s maximálnym dôrazom na funkčnosť a minimalistickú estetiku. Dizajnéri navyše každý rok prichádzajú s novými nápadmi na efektívnejšie využitie, možnosti rozkladania aj kombináciu funkcií hneď niekoľkých kusov nábytku do jedného. Pri zariaďovaní obývacej izby sa zamerajte na...
Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

Jedálenský stôl – pár tipov, ako si vybrať ten najlepší

V miestnosti, v ktorej jeme, či už raňajkujeme, obedujeme, alebo večeriame, strávime naozaj veľa času. Začíname rannou kávou a raňajkami a cez deň, alebo po práci si stihneme spraviť chvíľu kľudu na poobedné jedlo. Večerné občerstvenie niekedy sprevádza pohár vína s priateľmi a možno dlhé, zaujímavé rozhovory.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon