Ďalšie mesto duchov sa predáva!

Ďalšie mesto duchov sa predáva!

Mesto duchov, v ktorom naozaj straší, je na predaj! Podľa najnovších správ Auction.com ho budú dražiť s vyvolávacou cenou 630 000€.

Johnsonville, ktoré sa nachádza v štáte Connecticut pochádza z 19. storočia. Jeho vyvolávacia cena je 800 000$, v prepočte 630 000€. Dražba mesta sa spustí od 28. októbra, pričom účastníci aukcie sú povinní zaplatiť 10 000$ (7880€) ako registračný poplatok. Pri jednoduchom porovnaní, vyvolávacia cena sa rovná hodnote troch nadštandardných slovenských rodinných domov na predaj. Lákala by vás možnosť vlastniť celé mesto? Domy, cesty, mosty. Jednoducho všetko.

Historické mestečko, ktoré najväčší rozkvet zaznamenalo na začiatku 19. storočia vďaka mlynárskemu priemyslu a rybárčeniu, už dlhé roky zíva prázdnotou. Prvý a doteraz zároveň posledný pokus o oživenie prišiel v roku 1960, kedy Johnsonville odkúpil milionár Ray Schmitt. Bohužiaľ svoje predstavy nestihol zrealizovať. Zomrel a s ním aj nádej na druhý dych. Povráva sa, že jeho duch v meste ostal a straší tam dodnes.

Otázkou ostáva, kto a za koľko naozaj vydraží mestečko. Okrem pekných domov a príjemných zákutí, ktoré ponúka, si možno odnesie atrakciu v podobe reálneho ducha niekdajšieho milionára.

Pozrite si video. Pôsobí na vás strašidelne?


Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk, http://www.mysanantonio.com/

Video: Youtube.com

Foto Youtube.com | Repro foto

 

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon