Minidomčeky vyrábajú aj Slováci

Minidomčeky vyrábajú aj Slováci

Ak aj vy túžite po vlastnom domčeku, ale nemáte k dispozícii toľko finančných prostriedkov alebo vám chýba potrebný pozemok, mali by ste vyskúšať stavbu malých a úsporných domov. Sú šité priamo na mieru a okrem iného šetria aj životné prostredie.

 Ľudia, ktorí majú o takýto tip domu záujem, si môžu ušiť dom celkom na mieru. Môžete si vybrať celkový dizajn domu, jeho veľkosť a tvar a tak regulujete aj cenu nehnuteľnosti. Tá sa odvíja najmä od zložitosti práce. Architekti navrhnú minidomček presne podľa vašich predstáv a tak môže byť vaše nové bývanie úplne v súlade s vašim štýlom a tým, čo máte naozaj radi.

Čo sú minidomy?

Minidomy patria medzi novú generáciu stavieb, ktorá poskytuje na malej ploche absolútny štandard. Spĺňa taktiež  kritérium nízkoenergetického domu. Spotreba tepla je tu  55 KWh/m2 . Tieto nízkoenergetické domy sú plným štandardom pre štvorčlennú rodinu.

Ste milovníkom prírody? Tak určite neváhajte. Výhodou takéto úsporného domčeka je menšia spotreba paliva a energie, čo predstavuje menšie prevádzkové náklady, menšiu závislosť od rastu cien, kratšiu vykurovaciu sezónu a vyššiu tepelnú pohodu.

Takýto druh domu spája obytný komfort, kvalitné stavebné konštrukcie či ochranu životného prostredia. V porovnaní s obyčajnými novostavbami majú tieto mini domčeky polovičnú spotrebu.

Ktorý sa vám páči?

Minidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj Slováci

Takto môžu vyzerať v interiéri:

Minidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj SlováciMinidomčeky vyrábajú aj Slováci

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk, Minidomy.sk

Foto: Minidomy.sk

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon