Pozrite sa: Najväčší stromček, ktorý rozžiari až 3.1 miliónov svetielok pláva na vode. Wau!

Pozrite sa: Najväčší stromček, ktorý rozžiari až 3.1 miliónov svetielok pláva na vode. Wau!

Vianočný stromček je jedným z hlavných symbolov Vianoc. V našich nehnuteľnostiach má neodmysliteľné miesto. Ovešaný salónkami, vianočnými bankami či rôznymi dekoráciami dotvára rodinnú pohodu na konci roka. Umelý alebo živý? To je dilema, s ktorou sa občas stretneme. V Rio de Janeiro majú v tom, ako má vyzerať jasno: Bude to najväčší a najkrajší plávajúci stromček na svete!  

Na Slovensku vyzdobené živé  stromčeky nájdeme na  námestí v meste či obci. Niekde vyšší, niekde nižší. Brazílčania sa neuspokoja s málom. Vianoce vítajú vo veľkom vianočnom štýle. Ich plávajúci stromček meria až 85 metrov. A je tak najväčším plávajúcim stromčekom na svete. Majstrovské dielo sprevádzané ohňostrojom a hudbou hrá v lagúne Rodrigo de Freitas všetkými farbami a vytvára krásny pohľad na svetelné vianočné divadlo nad hladinou. Váži 542 ton a aby neostal len najväčším plávajúcim vianočným symbolom, 3.1 miliónov svetielok ho vyžiaria do svetovej krásy.

Vianoce na svete majú mnoho zaujímavých podôb, za ktorým stojí dômyselné technické prevedenie. Môžeme sa inšpirovať alebo ostaneme pri klasickom ihličí so svetielkami, ktoré tradične zdobí naše nehnuteľnosti počas Vianoc? Bohužiaľ more nemáme.

VIDEO: Pozrite sa o čo prichádzame. Má svoje čaro:

Páči sa vám? Môžete si pozrieť aj iný uhol pohľadu:

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk

Video: Youtube.com

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Ako vybrať správny pozemok na stavbu rodinného domu? (rozhovor)

Pred výberom pozemku zistite všetky detaily, ktoré môžu ovplyvniť stavbu a budúce užívanie. Ako sa vyhnúť rizikám a nečakaným prekážkam nám v rozhovore vysvetlí odborník na geofyziku RNDr. Maroš Nikolaj, PhD. zo spoločnosti Esprit z Banskej Štiavnice. Viac ako 30 rokov sa zaoberá problematikou životného prostredia v oblasti geológie, hydrogeológie, hydrológie, ekológie či modelovania prírodných procesov.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon