Futuristický dom plný slnka za 3 milióny stojí uprostred púšte!

Futuristický dom plný slnka za 3 milióny stojí uprostred púšte!

Ak túžite po bývaní na samote, máme pre vás jeden skutočne zaujímavý tip. Na predaj je luxusný dom uprostred púšte a stojí 3 milióny dolárov. 

To, že sa dajú domy stavať viacmenej kdekoľvek deklaruje aj táto nehnuteľnosť. Majitelia ju postavili uprostred púšte v Južnej Kalifornii. Stavba je dielom architekta Kena Kellogga. Ten dostal pri navrhovaní domu úplnú voľnosť a mohol tak navrhnúť dom v takej podobe, akej len chce.

Architekt sa pri navrhovaní inšpiroval pôvodnými príbytkami prvých obyvateľov - indiánov. Postaviť dom však vôbec nebolo jednoduché a jeho výstavba trvala dokonca niekoľko rokov. Majiteľmi sú Bev a Jay Doolittle a do domu sa nasťahovali v roku 2000. Momentálne dom predávajú za 3 milióny dolárov.

Dom sa nachádza na vrchole obrovských balvanov na okraji národného parku Joshua Tree a má 4600 metrov štvorcových. Miesto je dokonalým miestom na pozorovanie prírodnej scenérie. Cesta ku vchodu je strmá a spevnená balvanmi a dom stojí na pilieroch. O slnko v tejto nehnuteľnosti nie je naozaj núdza. Okná sú navrhnuté tak, aby tu slnko svietilo z každého uhla.

Ak teda túžite po dome, ktorý je plný slnka a nachádza sa v netradičných priestoroch, investujte do tejto nehnuteľnosti. Treba využiť, že je práve na predaj.  

Zdroj:

Text: Nehnutelnosti.sk

Video: Youtube.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon