Vila za 70 miliónov eur vďaka počítačovej hre? Aj to je možné

Vila za 70 miliónov eur vďaka počítačovej hre? Aj to je možné

To, že niektoré známe osobnosti majú radi luxusné bývanie, určite každý vie. Sú však takí ľudia, ktorí si doprajú ešte viac. Ak ste si mysleli, že do tejto kategórie spadajú najmä herci či speváci, ste na omyle. Tvorca počítačovej hry kúpil dom v Beverly Hills za takmer 70 miliónov eur.

Markus Persson má 35 rokov a je známy najmä vďaka tomu, že v roku 2011 vytvoril populárnu hru Minecraft. V roku 2013 sa predalo 10 miliónov kusov tejto hry. Neskôr svoju firmu predal spoločnosti Microsoft za 2,5 miliardy dolárov. Vďaka získaným peniazom si teraz mohol dovoliť kúpiť najdrahšiu nehnuteľnosť, aká sa v Beverly Hills momentálne na predaj nachádza.

Z domu je nádherný výhľad na Los Angeles. Rozloha nehnuteľnosti je 23 tisíc metrov štvorcových. Zdá sa, že tvorca nehnuteľnosti myslel na všetko a presne vedel, aké sú požiadavky milionárov. V dome sa nachádza 8 spální a 15 kúpeľní. Samozrejme nemôžu chýbať mnohé vymoženosti ako napríklad vlastné kino, bazén, niekoľko vlastných barov plných luxusného alkoholu či obrovský stôl za ktorý sa zmestí 24 osôb. Keď Person nehnuteľnosť kupoval, mali o ňu záujem ešte 3 ďalší, on však peniaze zohnal takmer okamžite.

Dom sa nachádza na jednej z najluxusnejších ulíc a bývajú tu známe osobnosti ako Jennifer Aniston, Ellen DeGeneres či Ringo Star. Kúpa takéhoto domu bola viac menej splnenie si sna.

Zdroj:

Text: Nehnutelnosti.sk

Video: vimeo.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon