Takto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidom

Takto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidom

Bývanie v malom nemusí byť pre každého. Aj preto sa niektorí rozhodnú svoje priestory zväčšiť. 

Neďaleko národného parku Bic v kanadskom Québecu, v časti obce, ktorá sa nachádza na vyvýšenom svahu, mali majitelia malý domček. Jeho pôvodnú dušu chceli zachovať, no potrebovali niečo väčšie a preto sa rozhodli dom rozšíriť, čo sa im podarilo skutočne zaujímavým a moderným spôsobom.

Dve konštrukcie z dreva a ocele na existujúcom tehlovom základe dnes tvoria pôdorys novej nehnuteľnosti v tvare písmena L. Nové časti sa premenili kuchyňu, jedáleň, spálne a kúpeľne. S výhľadom na záhradu, prirodzeným svetlom  a zaujímavým usporiadaním tvoria harmonické bývanie, ktoré dopĺňajú odtiene šedej, čiernej a modrej v kontraste s cédrovým drevom. Skutočne zaujímavé bývanie, ktoré z malého spravili veľké a zároveň zostala zachovaná pôvodná nehnuteľnosť.

Takto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidomTakto to vyzerá, keď sa z minidomu stane maxidom

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk, www.naturehumaine.com

Foto: Adrien Williams

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon