Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!

Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!

Naozaj netradičný zážitok z dovolenky môžete zažiť na mieste, kde by ste ho skutočne nečakali.

Príjemné prostredie nedotknutej panenskej prírody je doplnené o naozajstný zážitok z dovolenky v anglickom Cornwalle. Nádherný interiér sa ukrýva v priam rozprávkovom cigánskom voze, ktorý je naozaj originálny. Postavený na pôvodnom valníku s tradičnými vozovými kolesami. Pre kočovníkov, od kočovníkov. 

V blízkosti mora s hravým vánkom, je karavan s miestom na grilovanie ako stvorený pre vysnívanú dovolenku. Pre dve osoby, plne vybavený, s romantickým posedením a výhľadom na hviezdy. Netradične tradičný a zároveň úplne čarovný zážitok z dovolenky možno nájsť už pri pohľade na jeho online ponuku na obľúbenom cestovateľskom portáli Airbnb.

Zdedili ste alebo zvažujete kúpu pozemku v príjemnom prostredí malebnej slovenskej prírody? Rozprávkový farebný príbytok je inšpiráciou, ako realizovať šikovný nápad a zaujímavé bývanie ponúknuť na prenájom turistom na potulkách. Slovenská krajina má čo ponúknuť.

Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!Uhádnete, ako vyzerá dom, v ktorom sa nachádza táto rozprávková spálňa!

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: airbnb.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon