Dom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancie

Dom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancie

Rekonštrukcia starých nehnuteľností potrebuje trpezlivosť. Aj vďaka nej môžu vzniknúť takéto majstrovské diela.

Starý vidiecky dom v susedstve talianskeho mesta Lucca so svojou patinou dlhovekosti vytvára typický charakter tohto miesta. Postavený v roku 1887 už čo to prežil, no na kráse mu to neubralo, práve naopak. Stále vyzerá skvele a pevne. Dom s dušou, ktorý po celé stáročia v svahovitej krajine hladia duby a gaštany, dostal druhú šancu v podobne vnútornej rekonštrukcie. 

Typické architektonické prvky tohto kraja, ako odhalené tehlové múry, kameň Matraia a gaštanové drevo, boli použité v interiéri. Vďaka modernému prevedeniu a najvhodnejším stavebným technikám je starý dom úplne vynovený.

Prírodné vápenné omietky boli omietnuté ručne, za pomoci tradičných nástrojov tak, aby poukázali na nepravidelnosť kamenných stien. Vďaka oživeniu drevených nosníkov, dutých dlaždíc a bieleniu stropov sa majitelia opäť prinavrátili k pôvodnej toskánskej architektúre. Tá dokazuje, že v jednoduchosti je krása a v spojení s moderným dizajnom dostáva bývanie úplne iný rozmer.

Veľký bazén integrovaný do okolitej krajiny s vôňou neďalekých olivovníkov prináša naozaj osobitú atmosféru. Vydarená rekonštrukcia podčiarkla krásu talianskej elegancie, ktorá si zaslúži vyniknúť.

Dom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancieDom z roku 1887 vás prekvapí interiérom, ktorý je oslavou modernej talianskej elegancie

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk, www.midearchitetti.it

Foto: Alessandra Bello

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon