Z pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi, ale komfortom

Z pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi, ale komfortom

Keď sa Robert a Bettina rozhodovali, ako bude vyzerať ich prvý domov, chceli vytvoriť jedinečný priestor so zaujímavou strechou. A veru, podarilo sa im to na jednotku.

Túžili po priestrannosti, vzdušnosti, komforte a zároveň bývaní v malom. Ich prvý minidom bol pokusom. Dnes je však ukážkovým príkladom toho, ako žiť komfortne a útulne zároveň inak.

Minidom na kolesách dostal meno The Esk’et Sqlelten a spája naozaj jedinečné konštrukčné prvky, spojené s krásnou prácou miestnych rezbárov. Moderný interiér, ktorý pôsobí vzdušne a otvorene, má len 26 m2, no napriek tomu sa do neho vtesnalo unikátne točité schodisko, plne vybavená kuchyňa a dokonca aj obývačka.

Dva loftové priestory sú určené na spanie, pričom vďaka zaujímavej konštrukcii strechy, ktorá zväčšuje priestor a krbu je možné celoročné bývanie. Borovicový obklad dodáva minidomu z Kanady rustikálny nádych.

Robert a Bettina dnes svoj nápad zdieľajú s ľuďmi z celého sveta, prinášajú staviteľom minidomov rôzne videotipy s návodmi a túto jar dokonca poskytnú na predaj aj svoje stavebné plány. Inšpiratívny príbeh mladého páru vám ukáže, že postaviť sa na vlastné nohy a vyletieť z rodičovského hniezda nemusí byť vôbec zložité.

Z pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi ale komfortomZ pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi ale komfortomZ pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi ale komfortomZ pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi ale komfortomZ pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi ale komfortomZ pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi ale komfortomZ pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi ale komfortomZ pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi ale komfortomZ pokusu sa stalo bývanie snov! Dom neprekvapí rozmermi ale komfortom

Zdroj:

Text: Nehnuteľnosti.sk

Foto: eskettinyhouse.com

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon