Pozrite si 4 zaujímavé tipy, ako urobiť radosť nielen vašej kuchyni

Pozrite si 4 zaujímavé tipy, ako urobiť radosť nielen vašej kuchyni

Chcete urobiť radosť nielen vašej kuchyni ale aj sebe? Predstavujeme vám výrobky, s ktorými sa vám to zaručene podarí.

 Spoločnosť Svet tepla ponúka na náš trh vstavané výrobky značky SOLGAZ z čierneho tvrdeného skla.

Plynová sklokeramická varná doska GPC

Je modernou alternatívou varenia na plyne, najlacnejšieho energetického zdroja. Dizajnovo nijako nezaostáva za elektrickými sklokeramickými a indukčnými varnými doskami, pretože plyn sa nachádza pod sklom a vyhneme sa nepekným "železným obludám" na pracovnej doske. Varná doska GPC je sklokeramická varná plynová doska s 2,3 alebo 4 plynovými horákmi. 

Jedná sa o najnovšiu generáciu varných plynových dosiek, ktorá dokáže elektronickým ovládaním previesť teplo plynových horákov vznikajúce pri spaľovaní plynu na infračervené žiarenie. Žiarenie preniká sklokeramickou doskou a v oblasti varných zón ohrieva kuchynský riad. Je určená pre neprofesionálne, domáce varenie a použitie v domácnostiach. Varná doska má plynové horáky s priemerom 90-180 mm o výkone 1,7- 2,7 kW s keramickou náplňou, ktoré sú vybavené zápalnými elektródami a ionizačnými senzormi na kontrolu spaľovania plynu. V prednej časti varnej dosky sa nachádza dotykový ovládací panel. Ten umožňuje ovládanie a riadenie jednotlivých plynových horákov varnej dosky a zobrazuje príslušné hlásenia o prevádzkových stavoch varnej dosky.

Pozrite si 4 zaujímavé tipy, ako urobiť radosť nielen vašej kuchyni

Ak chcete zabrániť náhodnému zapnutiu varnej dosky (napr. dieťa, práca na doske), môžete použiť detský zámok. Sklokeramická varná plynová doska GPC má ďalšie 1 alebo 2 voľné polia, kde je možné využiť teplo z výfukových plynov prúdiacich z horáka smerom k výstupnej mriežke. Toto pole môže byť použité k ohrevu potravín, kde sa nevyžaduje vysoká teplota, pomocou tohto „voľného“ poľa sa znižujú prevádzkové náklady na varenie.

Za účelom zvýšenia bezpečnosti v kuchyni je varná doska vybavená kontrolkou na zastavenie pre každú varnú zónu samostatne. Maximálna pracovná doba je stanovená automaticky podľa hodnoty nastavenia. Na varnej doske GPC môžete použiť okrem hliníkového akýkoľvek druh riadu od skleného, cez nerezový až po smaltovaný riad.

Indukčná varná doska SI-4T

Sama lokalizuje voľne usporiadané hrnce - bez ohľadu na ich veľkosť a uloženie. Indukcia má možnosť ovládania  9 stupňami výkonu pre každú časť indukčnej dosky. Varná doska je konštruovaná na príkon 230V ako aj 400V.

Pozrite si 4 zaujímavé tipy, ako urobiť radosť nielen vašej kuchyni

Má viacero funkcií, ktoré zvyšujú komfort varenia :

Stop'n'Go – funkcia, ktorou môžete zastaviť varnú dosku (napríklad počas hovoru) a neskôr ju spustíte na rovnakej úrovni,

Timer – časovač nastavíte tak, aby hriala každý hrniec iba potrebný čas,

Booster – kumuluje výkon tam, kde je to potrebné a zohrieva až o 30% rýchlejšie,

Lock – detský zámok zabráni náhodnému zapnutiu detí,

Free - pri varení vo veľkých hrncoch tvorí jednu veľkú varnú dosku.

Ak jedlo vyžaduje, aby bola udržiavaná teplota dlhú dobu – dodatočne je možné nastaviť varnú dosku na  túto funkciu (pri teplote 42 ° C, 74 ° C alebo 94 ° C).

Inteligentný odsávač pár SH-3R

Ako jediný na trhu sa sám otvorí, keď zachytí výpary z varenia a zapne ventilátor. Je prvkom kuchyne budúcnosti. Výkon ventilátora je až 800 m3 / h, má tri výkonové rýchlosti farebne rozlíšené. Digestor má veľmi tichú prevádzku, je možné ho zapojiť na komín alebo filter.

Pozrite si 4 zaujímavé tipy, ako urobiť radosť nielen vašej kuchyni

Digestor môžete ovládať manuálne dotykovým ovládaním na digestore alebo pomocou diaľkového ovládača, ktorý je opatrený magnetom na lepšie uchytenie v blízkosti varnej zóny napr. na chladničke. Má hodiny i časovač, ktorý umožňuje nastavenie vypnutia odsávania. Svojim vzhľadom je skvelým doplnkom ku všetkým keramickým doskám. Detekuje akékoľvek množstvo CO.

Magická elektrická rúra SP-50

Je skvelým doplnkom k plynovým, elektrickým i indukčným varným doskám. Má dotykové ovládanie a ľahko sa čistí. Jednoduché vysúvanie teleskopických roštov vám pomôže nazrieť hlboko do rúry.

Pozrite si 4 zaujímavé tipy, ako urobiť radosť nielen vašej kuchyni

Pre zaistenie bezpečnosti detí pri hre je rúra opatrená trojitým magicky čiernym sklom, ktoré nikdy nie je horúce. Rúra je samočistiaca, už sa nemusíte báť čistenia - katalytické vložky sa o to postarajú, po pečení ich stačí zotrieť.

Relaxujte i pri pečení, časovač vám zabezpečí vypnutie v čase, ktorý ste si nastavili.

Rúra má okrem klasických funkcií - pečenie zvrchu, zospodu, zospodu a zvrchu, grilovanie, pečenie s prúdením horúceho vzduchu a s možnosťou pečenia viacerých plechov naraz aj sušenie horúcim vzduchom - užitočné, ak chcete rýchlo rozmraziť potraviny alebo usušiť ovocie alebo huby.

V balení našej magickej rúry sa nachádza i forma na pizzu, v ktorej je možné piecť, ohrievať i servírovať – udržiava teplo ešte dlho po vybratí z rúry. Funguje dobre na grile i pri klasickom pečení.

Zdroj: Svettepla.sk

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon