Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!

Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!

O pozornosť sa hlási ďalší z netradičných projektov Spojených arabských emirátov. Ako inak. Vyráža dych!

Spoločnosť Kleindienst prináša ďalšiu novinku pod záštitou projektu The Heart of Europe, The Signature Edition. Luxusný príbytok, ktorý sa vznáša na morskej hladine ako morský koník a tentokrát je určený predovšetkým rodinám.

Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!

Výzor nehnuteľnosti, ktorá svoje morské základy nájde na tíšinách Arabského zálivu je výsledkom súhry kultúry emirátov a súčasných trendov európskeho dizajnu. Kapacitne dokáže poslúžiť ôsmim osobám až na 370-tich m2  vrámci 3-och poschodí. Vnútri sa bude nachádzať 8 miestností, ktorým okrem štýlového a unikátneho dizajnu nebudú chýbať ani špičkové technologické vychytávky. Pod hladinou budú umiestnené dve izby s výhľadom priamo na koralovú záhradu a podmorský život maríny. 

Budúci majitelia budú mať možnosť si dizajn a zariadenie prispôsobiť podľa vlastných želaní spoločne s dizajnérskym tímom spoločnosti Kleindienst. Očakávané ukončenie projektu, ktorý zastrešuje 40 unikátnych vznášajúcich sa rodinných morských koníkov sa plánuje na október roku 2016. Jeho cena je aktuálne vyčíslená na 12 miliónov emirátskych dirhamov. V prepočte k aktuálnej mene, 2 852 640€.

Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!Interiér domu, ktorý sa vznáša na morskej hladine, ohúri podmorským výhľadom!

Zdroj: © Kleindienst, Nehnuteľnosti.sk

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon