Na opustenom ranči vyrástla nadčasová

Na opustenom ranči vyrástla nadčasová "stodola"

Zaujímavý projekt z Kalifornie dokazuje, že farmárčenie a moderný štýl sa nevylučujú.

30 rokov opustený ranč v slnečnej Kalifornii dostal druhú šancu. Vyrástol na ňom originálny rodinný dom, ktorý svojím prevedením pripomína typickú americkú stodolu.

Zámerom mladej rodiny s troma deťmi bolo vybudovať domov, ktorý by odrážal ich vzťah k farmárčeniu. Túto ideu sa im podarilo naplniť do bodky. Usadlosť čerpá z pokoja okolitého prostredia. Je v súlade s farmárskym životom, no napriek tomu dýcha nadčasovým dizajnom.

Moderná “stodola” je situovaná tak, že ponúka dokonalý výhľad na rozsiahly pozemok ranča. Obývací priestor je vďaka veľkej sklenenej stene naplnený slnkom. Kuchyňa ponúka výhľad priamo do záhrady, v ktorej nájdete aj bazén. Ten maximálne korešponduje s charakterom celej usadlosti.

Veľkou devízou domu je jeho energetická úspora. Majitelia ostali aj v tomto smere verní prepojeniu s prírodou. Za účelom maximálneho zníženia nákladov využívajú predovšetkým solárnu a geotermálnu energiu.

Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová Na opustenom ranči vyrástla nadčasová

Zdroj: 

Text - Nehnuteľnosti.sk, v2com-newswire.com/en

Foto - © David Wakely

Diskusia

Podobné články

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Nehnuteľnosti na Záhorí – vyberieme sa do Jakubova, Malých Levár, Závodu a Stupavy

Každú nedeľu o 17:50 vysielame na JOJ-ke reláciu o hľadaní vhodnej nehnuteľnosti Nové bývanie. Domček so štyrmi izbami si budú hľadať tri dievčatá – Oľga a jej dve dcéry. Ideálny by bol novší, s menším pozemkom a hlavné je, aby ho nemuseli prerábať. Momentálne žijú v Malackách, ale dochádzajú do Bratislavy, a tak sa rozhodli nájsť si niečo na Záhorí. Výška rozpočtu je do 235-tisíc euro.

...
V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

V Novom bývaní budeme hľadať nehnuteľnosti v centre Bratislavy. Za akú cenu vieme nájsť dvojizbový byt?

Veronika je z Prešova, býva v podnájme v Podunajských Biskupiciach a chcela by pre seba vlastné bývanie. Túži po staromestskom, zrekonštruovanom byte v širšom centre Bratislavy. Predstavuje si jeden a pol izbový, ale ideálne dvojizbový byt. Kúpu nehnuteľnosti vníma aj ako investíciu, keby ho raz chcela predať a ísť do väčšej nehnuteľnosti, nestratí na hodnote. Parkovanie zatiaľ nerieši a ocení, ak sa dostane do centra po svojich. Rozpočet má 250-...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon