Lingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiérom

Lingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiérom

Vydarená zmes nadčasového dizajnu a patiny. 

Dizajnéri vychádzali predovšetkým z toho, že reštaurácia je situovaná v pamiatkovo chránenej budove. Na jednej strane to bola výzva, na strane druhej devíza. Dominantným materiálom v celom priestore je drevo, na stenách prevládajú biele farby - táto kombinácia dodáva jednotlivým miestnostiam archaický nádych. Ten sa miesi s nadčasovým dizajnom.

Dôležitú úlohu hrajú povrchové štruktúry. Pozornosť na seba púta najmä masívny stôl vyrobený z drevených trámov. Spolu s minimalistickými drôtenými lustrami vytvárajú príjemný kontrast. Aj barové pulty vyzerajú tak, akoby ich tvorili na seba poukladané trámy. Zaujímavým prvkom sú drevené police na prezentáciu vína. Reštaurácia pozostáva z viacerých degustačných miestností. Miestnosti sú od seba oddelené sklenenými stenami. Celá reštaurácia je vďaka tomu príjemne presvetlená a nabitá pozitívnou energiou.

Lingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiéromLingenhel - viedenská reštaurácia s nevšedným interiérom

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, destilat ARCHITECTURE +DESIGN

Diskusia

Podobné články

Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon